22 октомври 2011

Висше знание за начинаещи - Част 14: Време за промяна

Бъдещето е несигурно, висящо на баланса между истински Златен век на духовната свобода и фалшиво духовно поробване.

Както и да завърши това, нашата гледна точка и начин на живот, дори и след петнадесет години ще бъдат невъобразимо по-различни от тези днес.
Ако погледнем накъде сочат сегашните тенденции, е лесно да се види, че през следващите десетилетия обществото ще бъде трансформирано от външни фактори, като ескалацията на природни бедствия и икономически катаклизми, сблъсъци между корумпирани правителства и непокорни граждани, разкриването на съществуването на извънземни и отприщването на скрити до сега технологии като антигравитацията и безплатната енергия.


Но се случва нещо друго, нещо по-голямо, отколкото чисто социалните промени, които се дължат на външни фактори.
Повече хора се променят и вътрешно, стават все по-осъзнати и духовно развити.
Но все повече хора също така стават по-невежи и духовно заблудени.
Случва се поляризационен феномен като тъмното става по-тъмно, докато светлото става все по-светло, позитивните хора стават все по-позитивни, а негативните хора по-негативни.
Подобна поляризация създава напрежение и конфликт, което в крайна сметка води до разделяне на начините. Поляризацията се случва в световен мащаб, което допълнително показва какво крие бъдещето: голямо напрежение и конфликт, последвано от разделяне на начините.

Всеки, който стане достатъчно положителен, духовно осъзнат и зареден получава достъп до сили, позволяващи му да напусне физическата реалност и да премине в по-висше измерение.
Това е следващата стъпка от еволюцията, спомената по-рано, където нормалния човек става свръхчовек. Много е трудно да се постигне това сам, защото човек е заобиколен и задържан от по-ниската осъзнатост и енергиите на всички останали в този свят.
Но колкото повече хора успяват, толкова по-лесно става за другите да се издигнат над физическата реалност. Това вече е започнало да се оформя.

Ние сме достигнали до момент в съдбите ни, където се отваря вратата към по-висше съществуване.
Не всеки ще се възползва от тази възможност, само тези, които по свое решение търсят по-добра алтернатива на ограничения начин на живот, предлаган от системата за контрол. Това означава, че секторите от населението с положителна ориентация или ще успеят да изместят тъмните сили и да превърнат този свят в място на осъзнатост и духовно освобождение, или колективно ще се издигнат отвъд физическия свят и ще влязат заедно в по-висше положително измерение. 
От друга страна, тези с отрицателна полярност може станат достатъчно силни за да превземат този свят, или пък да станат толкова отрицателни, че да "пропаднат през пода" и да станат отрицателни суперчовеци, които да се присъединят към негативно настроените извънземни в тяхното висше негативно измерение.


Ако физическия свят стане необитаем, да речем чрез климатични промени или въздействие на комета, тогава влизането в по-висше измерение би било най-приемливата опция, за оцеляване.
В идеалния случай, ако и двете, положителни и отрицателни души се издигнат отвъд техните съответни нива в рамките на по-висшите измерения, тогава не би имало конкуренция за една и съща физическа планета.
Но земята не е единственото нещо, което негативните сили искат. Те също така желаят контрол над всички души във всички времена и измерения.

Колкото повече души контролират, толкова повече енергия и ресурси могат да използват, за да контролират повече души. Следователно, отнемане на робите им не би било достатъчно, те ще се стремят да използват това, което вече притежават, за провеждане на по-нататъшни завоевания. Това означава, че дори и след смяната, битката ще продължи, само че в по-различна степен. Положителните хора, които преди са се борили за баланс по целия свят, когато станат свръхчовеци ще се борят за баланс във всички времена и измерения също.

Времеви Войни

Колкото и странно да звучи, това бъдеще вече се е случило. Ние сега преживяваме ефектите от времева война между силите на висшите измерения на нашето бъдеще. Техните технологии и тяхното състояние на съществуване им позволяват ограничено пътуване във времето и промяна на реалността.

Например, група от негативни същества могат да пътуват назад във времето и да опитат да саботират дадено събитие, което в крайна сметка да даде на негативните сили предимство, което ще създаде различно бъдеще, където тези негативни сили имат надмощие.
На свой ред положителните сили биха могли отново да си възвърнат надмощието, като пътуват назад във времето за да вмъкнет някакво ново събитие, което да компенсира саботажа.
Назад и напред във времето, така се случват нещата.
В същото време ние прогресираме в животите си, преживявайки постоянното притегляне между двете страни, опитите на еднатата страна да ни манипулират или да ни унищожат и опитите на другата страна да ни предложат критично вдъхновение и решаваща намеса за противодействие на тези опити за саботаж.

Поради законите за пътуване във времето, тези сили са ограничени в това, колко осезаемо те могат да взаимодействат с целевия човек.
Обикновено те ​​трябва да останат невидими и само да упражняват емоционален натиск или телепатично убеждаване ако са отрицателен, или да дадат емоционална подкрепа и психическо вдъхновение, ако са положителни.

Но колкото по-сериозно е опитаното нарушение от страна на отрицателните сили, толкова по-сериозни и осезаеми са контра-действията на положителните сили.
Например, ако идващ шофьор е бил телепатично манипулиран да кара във вашата лента за да се сблъска с вас, преди да е дошло вашето време да умрете, положителните сили биха могли физически да придвижат колата ви извън пътя, за да могат вете коли да се разминат без да се ударят, или просто телепатично да ви принудят да намалите достатъчно рано за да избегнете сблъсъка.

Тези случаи са редки, но се случват. По-често се случва времевите войни да се водят чрез манипулиране на нашите мисли и емоции, отколкото направо чрез физически опити за убийство; ако можете да бъдете телепатично принудени да се откажете от положителния път, или психически да бъдете побутнати във взимането на грешно решение, това може също да промени вашето бъдеще.

Повечето от нас никога не осъзнават колко много бъдещето ни зависи от нашите решения. Ние не можем да знаем кои решения са критични, но колкото повече избираме да следваме сърцата си и да действаме резумно, толкова повече в крайна сметка засилваме позитивното бъдеще и толкова по-лесно, по-висшите положителен сили от това бъдеще могат да поддържат нашия път към превръщането ни в положителни свръхчовеци, за да станем тях.

Планът

Обикновенните хора са относително неполяризирани и не излизат от пътя си за да манипулират или да помагат на другите. Те искат само да живеят комфортен живот и не се интересуват от изучаването на по-висши истини, ако те не се вместват в тяхното удобство. Те са просто жители на енергийната ферма, които нито са заплаха за негативните сили, нито са критично следствие на положителните сили.

Има също хора, родени с потенциал да направят разлика. Те показват естествено любопитство към по-висши истини, разработват желание в живота да помагат на другите и са надарени със зрялост и способности, които изглеждат по-напреднали отколкото наследствеността или социалното програмиране може да обясни.
Това са помагащите души, за които споменах по-рано. По-точно те ​​са свръхчовешки души, които по собствено желание са се преродили отново в нормални физически тела, за да помогнат на възприемчивите хора да избягат от системата за контрол. Те са напреднали същества, родени в системата за контрол, които да помогнат да бъде разрушена от вътре.

Помагащите души служат на важна цел в Божествения план за противодействие на плана на негативните извънземни. За по-висшите положителни сили те са като смели парашутисти, които са се съгласили да скочат в територията на врага на опасна мисия за освобождение. Както споменахме, един от рисковете, пред които са изправени е да забравят кои са те, когато пристигнат.
Да бъдеш роден като човешко бебе е изключително травматизиращо и годините на социално климатизиране, които следват, ефективно потискат техните висши способности и спомени. Ако оцелеят тази хватка, запазвайки достатъчно от себе си непокътнато, след това те имат шанс да постигнат това, което са дошли тук да направят.

Ако не сте сигурни дали сте помощна душа, може да кажем, че това няма значение, защото можете да изберете да живеете като такава. Всичко, което трябва да направите е да мислите, чувствате, говорите и действате от най-висшето място вътре във вас, да идентифицирате и да следвате тези интереси, които произхождат от истинския ви аз (Висшия Аз), за да премахнете маската на страхове и примитивните желания, присадени върху вас от самото ви раждане в системата за контрол.

От милиони хората упражняват натиск върху стените на този затвор докато се появяват пукнатини, които да се разширят достатъчно за да позволят бягство.
Това звучи драматично, но от практическа гледна точка това означава, че по-висшите души, които остават верни на себе си, вдъхват доверие на другите и им показват пътя към преминаване отвъд този физически свят. Всичко се свежда до поддържане на една оптимистична нагласа, признаване и заобикаляне на клопките, вземане на решения, въз основа на интуиция и мъдрост, а не на социални очаквания и обслужване на духовното израстване на другите според способността и обстоятелствата.

Следва част 15....

0 коментара:

Публикуване на коментар