14 октомври 2011

Висше знание за начинаещи - Част 10: Извънземни

Според съвременната наука, хората са се развили природно на земята от маймуноподобни предци за да се превърнат в най-разумните същества на тази планета и вероятно в тази Вселена, тъй като нямало никакви доказателства за интелигентен живот другаде.
Но истината е точно обратната: хората не са сами във Вселената, не са най-интелигентния вид и не са се развивили по естествен път на земята.
Безброй извънземни цивилизации населяват тази галактика, Много от тях са с милиони години по-стари, отколкото човечеството.
Изключително развити извънземни посещават земята от дълго време насам, а някои са отговорни за "посяването" на човешкия живот на земята и на други подходящи планети. Това означава, че човечеството дори не произхожда от земята, така че технически погледнато, ние сме извънземни, но толкова дълго сме живели тук, че мислим обратното
.
Извънземни все още обитават тази планета, живеещи в бази, скрити дълбоко под земята или под водата, или вътре в планините и пътуващи чрез невидими кораби, подземни тунели или телепортационни врати.

Макар да има най-малко петдесет различни вида извънземни на земята, само няколко от тях са силно отрицателни или силно положителни. Отрицателните, споменати в предишната част, употребяват човечеството като природен ресурс.
Неутралните извънземни са тук са най-вече за да живеят, наблюдават и да учат. Положителните извънземните имат интерес да помагат на различни хора да излязат от енергийната ферма и да станат свръхчовеци.
В действителност нещата са по-сложни, тъй като всяка една извънземна фракция може да има няколко цели, но въпросът е, че отрицателните основно се опитват да ни използват, а положителните се стремят да ни помогнат. Най-често срещаните видове извънземни на земята са сиви, рептилии, мантиди и нордикси (плеядианци).
Сивите са малки роботизирани същества с големи глави, бледа кожа и тъмни очи. Рептилиите са високи интелигентни същества с зеници като цепки и лющеща се кожа. Мантидите изглеждат като насекоми. Нордиксите са неразличими от хората, но са склонни да бъдат по-мускулести, с изключително руса коса и светъл цвят на очите.

Не е възможно да се каже, че един извънземен вид е абсолютно положителен, а друг отрицателен, тъй като в рамките на един и същ вид може да има примери и за двете, но за някои видове ориентацията е по-ясна, отколкото за други.
Например, сивите не са уникална раса от съзнателни същества със свободна воля, а са генно създадени и програмирани да вършат черната работа на техните рептилни създатели, и тъй като само отрицателните извънземни използват изкуствено създадени роби, съществуването на положителни сиви е практически нулево.

Рептилиите водят класацията на древните империи, които са завладели и поробили множество светове. С течение на времето тази дейност е залегнала в тяхната индивидуалност, и така по-голямата част от рептилиите днес са част от отрицателни фракции. Положителните рептилиите са малцинство, които са се отделили от негативните групи и използват тяхната хитрост и сила за освобождение, вместо за заробване.
Нордиксите имат повече свободна воля и са по-разнообразни от рептилиите, понеже са по-древна и усъвършенства раса. Половината от нордиксите са негативни, половината позитивни.
Негативните нордикси са началници на рептилиите и функционират като техни господари и са собственост или се ръководят от демонични създания, които ги командват и им дават власт.  Позитивните нордикси са еднакво силни, но работят в услуга на Създателя като божествени войни.

Високо измерителния произход

Тези извънземни не са физически по начина, по който ние сме. Те могат да се дематериализират и да преминават през стени,  да пътуват назад във времето, да левитират,  да местят предмети с умовете си, да ни се показват в тяхното етерно състояние, без физическите си тела, да говорят с нас телепатично, да влизат в нашите сънища и да стават невидими. Това са сили, които идват с това, да бъдеш свръхчовек, и всъщност те са силно напреднали, защото живеят в по-висше измерение, проникващо в нашето. За да влязат в нашия свят, тези по-високо измерни същества трябва да се съсредоточат в тесен кръг на вибрация за да се пресичат с нашето измерение, в противен случай те остават невидими за нас. Ние сме като риби, които не знаят, че са гледани от хора извън аквариума, хора, които могат да избират да обявят присъствието си чрез потупване върху стъклото или чрез потапяне на пръстите си във водата.

От техническа гледна точка, въпреки, че идват от по-висше измерение, тези негативни същества съществуват под нас в това измерение.За да разберете по-добре, мислете за това как повърхността на масата има само две измерения (дължина, ширина), а пространството под масата има три измерения (дължина, ширина, височина). Нашата триизмерна реалност е просто повърхност, заобиколена от отрицателно и положително четириизмерно пространство (4D). Под нас е пространството, където съществуват отрицателни същества с ниски душевни вибрации, а  над нас е мястото, където пребивават положителни същества с високи душевни вибрации. Отрицателните същества се нуждаят от значителна душевна енергия за да проектират себе си "нагоре" в нашата триизмерна реалност, докато положителените същества могат просто да "слязат" да ни посетят.

В естественото им състояние, рептилиите съществуват в отрицателно 4D пространство, етерно ниво, където времето и реалността е по-флуидни и по-отзивчиви към мислите. Ако изразходят определено количество енергия, те могат да променят своето вибрационно ниво за да станат временно физически като нас, но с цел да се пести енергия, те предпочитат да пребивават в нормалната им среда. Сивите са проектирани да работят в нашата реалност, докато се контролират телепатично от по-висшето измерение, така че освен да бъдат изкуствено интелигентни работници, те също могат да функционират като сонди, управлявани дистанционно, чрез които рептилиите, могат да действат. По този начин, рептилианците могат да останат в тяхното измерение, докато все още отдалечено взаимодействат с нашето. Нордиксите са относително по-силни и могат да останат по-лесно в нашето измерение.

Да бъдат по-високо измерни им дава много предимства и недостатъци. Като предимство, тяхната етерна технология е четириизмерна и може да работи извън представата ни за времето, така че рептилиите могат да виждат и манипулират нашите възможни минали, настоящи и бъдещи реалности едновременно. Това е като да сте в хеликоптер и да виждате всички пътища в града по-долу, докато някой, който е на земята вижда само пътя пред него. Те са способни да създават много сложни и заплетени манипулации като малки промени на миналото, които да повлияят на избора, който бихте могли да направите в настоящето. Негативно настроените извънземни не знаят кой избор ще направим и не могат да променят изборите, които вече сме направили, но ​​могат да видят и променят всичко останало.

Като недостатък, етерното ниво на съществуване ги спира от лесно нарушаване на вашата свободна воля или от използване на сила, за да отменят ваш избор, тъй като силата е нещо, което съществува само във физическото ниво. Но те все още могат да променят обстоятелствата, свързани с избора ви за да ви тласнат към избор на нещо лошо за вас и добро за тях.
Това става като променят миналото, за да създадат трудности в настоящето; като гледат напред за да видят какво бихте могли да направите; като телепатично манипулират най-слабите съзнания на хората около вас, така че да създават отрицателни и изкуствени сунхроничности.
И чрез тези инструменти, те манипулират умовете и карат душите да страдат, така че енергийната ферма, в която те работят да получава своята реколта.

Следва част 11....

0 коментара:

Публикуване на коментар