17 октомври 2011

Висше знание за начинаещи - Част 12: Системата за Контрол

Това, което имаме днес е система за контрол, предназначена да регулира всеки аспект на човешкото съществуване, за да се следи и да се предотврати някой да разкрие или направи нещо, което може да я дестабилизира.

Тя е силно насочена към хора, които дават знания на другите за да видят измамата и за да вземат властта обратно. В крайна сметка това води до енергийната ферма, която отглежда невежество и страдание сред хората за да събира енергия за развитите на отрицателните същества.

Без ефективна система за контрол, няма да има и ефективно събиране на реколтата. Подобно на млекопроизводител, колкото по-ефективна е фермата му и колкото по-автоматизирани са доилните му апарати, толкова по-голяма е печалбата, която той може да взема. Това, което следва е кратък и опростен преглед на основните области на системата за контрол и как те оформят живота ни.

Религия

Религията дава на хората чувство за сигурност в замяна на безпрекословно подчинение. От положителна гледна точка, тя насърчава преданост към идеалите, по-висши от просто материален успех, като помагане на другите или обслужване на божествена кауза. Погледнато от отрицателната страна с религията може ужасно да се злоупотреби за да програмира хората като роботи и да ги накара да правят глупави неща като омразата или да убиват хора, изповядващи други религии.

Основната роля на религията в цялата история е да запази обществото добре възпитано. Това е направено чрез насаждане на морални кодекси на децата и насаждане на страх от авторитет, който да ги оформи като спазващи закона и трудолюбиви граждани. За разлика от духовността, религията, има за цел да наложи добро поведение чрез програмиране и сплашване, а не чрез истинско разбиране и така да подобри обществото за сметка на невежеството.

Днес тези, които са духовно умни, могат да извлечат и комбинират истините от всяка религия за да увеличат собствената си мъдрост.
Тези, които са духовно слаби се присъединяват към религии просто за да принадлежат към нещо, и те в крайна сметка преглъщат и наизустяват строга система от вярвания, която дори не разбират. За съжаление, лоши хора използват религията за да се правят на по-добри, отколкото наистина са. Като вълци, които се обличат в овчи кожи. Някои от тях дори стават известни проповедници или министри, които мамят хиляди наивни последователи.

Но най-лошата цел, на която религията служи, е духовно да се изцежда и поробва човечеството. Всеки път, когато някой сляпо се подчинява на съмнителни източници на авторитет, вместо да слуша собственото си сърце, част от душата му се сбръчква от невежество. Всеки път, когато някой моли външен орган за сила и помощ, а не осъзнава, че божествената сила е вътре в него, душевна енергия се губи към този външен орган и това прави достъпа до вътрешната му божествена сила по-труден.

Всеки път, когато някой вярва в нещо, без да го преживява, размишлява или интуитивно да го чувства за себе си и след това отива и прилага натиск  върху другите, способността му да продуцира нови мисли намалява и той става все по-роботизиран.

Организираната религия насърчава всички тези неща.

Негативните сили искат хората да бъдат добре възпитани роботи, които свободно да дават душевната си енергия и религията помага да се постигне това. Когато хората в църквата се молят на някоя статуя или изображение извън тях, тяхните енергия се разпръсква във въздуха, където отрицателните сили я събират за собствените си престъпни употреби.
Църквите следователно, често могат да функционират като етеричен еквивалент на млечните ферми.

Всеки с духовно здрав разум ще е добре да се съсредоточи върху събиране на любов и мъдрост чрез персонално обучение и личен опит, а не несъзнателно да продава енергията си за него чрез организираната религия.

Училище

Училищата са необходими, но са далеч от съвършенни. Влиятелните хора, които създадават нашата съвременна училищна система са бизнесмени, които искат децата да станат квалифицирани и послушни работници за да работят в техните фабрики и офиси. Ето защо те структурират училищата за да произвеждат намислещи работници, а не духовно свободни и независими мислители.

Студентите, които запазват своята креативност и независимост на ума, са в състояние да си изкарват прехраната, без да работят за големи фирми, които създават икономическите части на системата за контрол, а може би дори да започнат свой собствен бизнес, които държат пари и власт далеч от системата за контрол.

Въпреки, че училищата преподават на учениците важни умения по математика, четене и писане, те служат повече за да произвеждат ефективни работници, които са зависими от Системата за контрол, вместо независими мислители, които могат да намерят своя път в живота.
Училището прави това чрез няколко манипулативни тактики.

Първият метод е изразходването на повече класно време и енергия за поведенчески условия от самото преподаване. Поведенчески условия означава използване на правила, награди и наказания за да могат умишлено да се замъглят мисълта, чувствата и поведението на някой. Твърде много училищни правила са ненужни и са предназначени за да накарат учениците да се чувстват безсилни и ядосани, вместо да се подобри учебната среда.

Вторият метод е набиването в съзнанието на учениците само един път в живота, път, който включва да се угоди на авторитета, с цел да получат оценките и препоръките, които им трябват за да влязат в добър колеж, да получат дипломата, от която имат нужда за да си намерят добра работа в голяма компания за да получат уважението, което им трябва за да се чувстват добре и да си осигурят ранно пенсиониране.
Тази картина идва с предупреждението, че ако се отклоняват от този път, ще се окажат гладни скитници, което е фалшиво, защото някои от най-богатите хора в света никога не са завършили колеж.
Вие не трябва да жертвате свободата и мечтите си, за да бъдете отгледани в системата за контрол, а можете да използвате изобретателност и находчивост за да намерите пътя си в живота.

Третият метод включва структурирането на учебниците и класовете да бъдат възможно най-разпокъсани, така че всичко да се научава в несвързани парчета. По този начин учениците запаметяват фактите във всяко парче на темата и могат да си напишат домашното, но в съзнанието им тези части никога не се свързват заедно в една голяма картина, която им дава наистина интуитивно разбиране на предмета, което е необходимо за да използват идеи и оригинални начини.

Следователно учениците натрупват умения в правене на нещата само по начина, по който са научени, загубвайки способността си да измислят по-добри начини, и така те стават като програмируеми роботи, които си вършат работата, без да задават въпроси.

Четвъртият метод включва извъртане на факти в учебниците за да се създаде фалшива картина на света. Историческите и научните книги са най-лошите, защото те са опростени за средния ум и написани от комисии с политически цели, така че действителната картина, дадена на учениците е рядко точна, защото тя е предназначена да ги насочи към поддържането само на тези становища, подкрепени от системата за контрол.

По-точни исторически и научни книги могат да бъдат намерени в обществените библиотеки, но тези, които са най-опасните за системата за контрол са достъпни само чрез Интернет или каталози с книги, специализирани в теми като конспирация, паранормално, езотерика, алтернативна история, извънземни и така нататък.

Не казвам, че всички книги в библиотеките и такива каталози са верни, само че наистина добрите са тези, които не са споменати в училище и често дори не са на разположение в обществените библиотеки.

Ключът към побеждаването на училищната система е да вземете от нея само това, което ви трябва за да постигнете целите си, които не се поддават на системата за контрол, и да извършвате по-голямата част от обучението си извън училище чрез житейски опит, разговори, размишляване, експерименти, творчески хобита и така нататък. Истинската свобода означава достатъчно пари, за да правите това, което ви харесва, докато имате достатъчно време и останала енергия за да му се наслаждавате.
Лесна работа, която ви донася достатъчно пари е по-добре, отколкото стресова работа, която ви донася повече.
Ако всичко спечелено от времето, прекарано вътре в системата за контрол, дали ще са уроците от училище или пари от работа, ги прилагате към положителни и необходими дейности, които са срещу системата за контрол, като да образовате себе си и другите за по-висши истини, тогава вие приемате сила от нещо негативно и я използвате за увеличаване на нещо позитивно. Ако сте наясно с по-голямата картина, тогава можетете да преминете през училищната система без да ви се промие мозъка да приемате цели, които си играят със страховете ви и срещу това, което прави душата ви щастлива.

Медиите

Училищните програми програмират хората до определена възраст, медиите ги програмират за останалата част от живота им. Вестници, вечерни новини, телевизия, филми - всичко това са методи, чрез които мнението на хората може да бъде манипулирано. Човек би си помислил, че новините съществуват за да кажат на хората какво се случва по света, но в действителност това е просто бизнес за печелене на пари и взимане на поръчки от страна на правителството, следователно историите, които се показват са внимателно подбрани за да поддържат плана, да покажат някои сенчести действия на правителството в добра светлина или да забавляват зрителите с глупави истории, които нямат реално практическо значение.

От един милион неща, които се случват всеки ден, само няколко събития успявят да пробият в новините. Ако дадена тема от събитията е избрана, зрителят вижда само една картина на събитията от деня. Ако е избран различен набор от събития, зрителят вижда напълно различна картина.

Така например, американските медии обрисува картина, предназначена да направи американците прекалено параноични и да се страхуват от терористи и престъпници, така че те ще подкрепят действията на правителството за бомбардиране на повече страни и да отнемане на повече от нашите права и неприкосновеност на личния ни живот. По този начин възприятията на хората за това какво се случва, могат да бъдат манипулирани, просто като им се показва това, което медийните компании и правителството искат те да видят. Нещо, за което те не трябва да знаят не се показва. Важни истории, които могат да застрашат системата за контрол, като дадат на хората по-голяма осведоменост са предадени като по-малко значими новини, например клюки за знаменитости или някоя глупава история.

За щастие има алтернативни новини, които се занимават с истинските проблеми, като факта, че правителствата са отговорни за атаки най различни обекти, които те искат да контролират, че Европа се превръща в полицейска държава, където гражданите са под постоянно наблюдение или, че глобалното затопляне ще доведе до ескалация на бедствията и загуба на животи. За щастие съществуват алтернативните медии за отразяване на тези проблеми, но са принудени да работят чрез радио, интернет, DVD-та и списания, вместо чрез телевизията, защото са по-малко регулирани. Но докато алтернативните медии изваждат скрити истини наяве, някои източници на новини са силно фокусирани върху най-новите зверства и несправедливости по света, за които никой от читателите не може да направи нищо, и това за съжаление служи на негативните същества, които се хранят с чувството на безсилие и гняв, генерирани от такива новини. За да се предпазим от това е важно да запомним по-голямата картина, да поддържаме положително отношение на надежда и състрадание, когато научавате за ширещите се проблеми в този свят.

Хранителна и Медицинска Индустрия

Здравите хора имат повече пари, време и енергия, отколкото тези, които са болни и депресирани. Хранително-вкусовата промишленост се управлява от системата за контрол за да се създадат нездравословни и отровни храни, които да отслабят имунните системи на хората и да увеличат риска от рак. Медицинската индустрия е корумпирана и предоставя надценено лечение и лекарства, за да покрие симптомите на дадено заболяване, вместо да се справи с основните причини за него. В резултат на това хората се разболяват по-често и натрупват дългове от ненужни медицински сметки.

Лекарите имат за цел само да диагностицират и лекуват това, което пациентът не може, следователно е важно за пациента да бъде образован за симптомите на често срещани болести за се избегне посещения при лекар само да чуе обичайните неща: да пие повече течности и да пие Панадол. Много често срещани болести могат да бъдат диагностицирани и лекувани с естествени средства.

Например, корен от джинджифил помага да се отървете от гадене, но медицинската индустрия би предпочела да си платите за някое ново лекарство, което прави същото нещо, но с повече странични ефекти и е десет пъти по-скъпо. Мелатонинът помага да заспите по-лесно, а спирулина на прах намалява умората.
Има хора, които са извършили лечение на рак със слънце, чист въздух, положителна нагласа и диета, състояща се от пресни храни и зеленчукови сокове.
Научаването на природен начин на живот и средства за защита на здравето ви, ви дава повече независимост от системата за контрол.

Общоприетата диета прави хората отпаднали, дебели, затлъстели и болни.

Флуорида в пастата за зъби и водата се използва повече за да влияе на мозъчната функция, отколкото да предпазва зъбите от кариес.
Бялото брашно в хляба и тестените изделия отслабва имунната система и ускорява производството на мастни клетки в тялото, което е и основната причина за диабет.
Маргарина (изкуствените мазнини и хидрогенирани масла) не е наистина годен за консумация и се озовава в кръвта, където запушва артериите и допринася за сърдечни проблеми.
Не-ферментиралите соеви продукти съдържат негодни за консумация вещества и хормоно-имитиращи химикали, които пречат на растежа на бебетата и нарушават хормоналния баланс при възрастните.
Но всичко това са неща, които правителството, медицинската и хранително-вкусовата индустия казват, че са добри за нас.

Една балансирана диета от природни храни като овес и кафяв ориз, леки меса, зехтин и масло, пресни плодове и зеленчуци е по-здравословна, по-проста и по-евтина, отколкото диета от хляб, зърнени храни с оцветител за храна, консервирани меса и хранителни боклуци.
Тази индустрия на нездравословните храни, прави част от парите си като приема и включва промишлени отпадъци в хранителните продукти, точно за това храната за микровълнова фурна, пакетираните сладкиши и чипс съдържат доста дълъг списък от непроизносими съставки - още една причина да замените тези неща с естествени здравословни алтернативи, когато е възможно.

Елита

В продължение на хиляди години хора, които са се виждали като различни и по-добри от всички останали са се обединили в различни групи, координирайки своите умения и ресурси, за да получат власт.

Те са натрупали богатство и тайно знание през вековете за да го предадат на техните потомци. С течение на времето тази установени и влиятелни тайни общества и богати семейства, които днес притежават толкова много власт, че могат да дирижират големи световни събития като войни, икономически депресии, както и създаване или унищожаване на нации. Именно тези мощен елит, който движи света днес действа като човешки пазители на системата за контрол.

Тези кръвни линии и групи съществуват измежду всяка раса на земята, но някои са по-стари и по-влиятелни, отколкото други. Те виждат себе си като вълци, които имат естествено право върху нас, като ни виждат като маси от невежи овце, които си го заслужават, което е глупост, защото повече хора биха изразили своя потенциал ако им се даде шанс, вместо да бъдат поразително сломени в живота от различните оръжия на системата за контрол.

Въпреки това, тези елитни групи биват контролирани от по-висши негативни същества. Тези контролиращи се състоят от развити оцелели от последните катаклизми на Земята, които в момента пребивават в големи мрежи от подземни градове, или също така извънземни и демонични групи, които командват или програмират този елит за да си изпълняват плана си в замяна на информация и окултна сила.
Вместо те самите да заробват света, по-висшите негативни същества винаги манипулират елитната част от популацията за заробване на останалите.

Следва част 13....

0 коментара:

Публикуване на коментар