24 октомври 2011

Висше знание за начинаещи - Част 14: Хипер-измерната система за контрол

Негативните сили виждат помощните души като непредвидима и неконтролируема заплаха за техния план. Тъй като системата за контрол зависи от хората, които да отдават силата си чрез тяхното програмирано вярване в илюзорни ограничения и невежество за по-добри алтернативи, ако достатъчно хора се събудят духовно и приложат на практика висши способности и знания, системата за контрол със сигурност ще падне като къща от карти. Така че освен за манипулирането и храненето от хората, негативните същества използват системата за контрол за откриването и унищожаването на помощни души, преди те да станат достатъчно силни за да завършат мисията си.
Низшата част на системата за контрол (медии, училища, военни, религия и т.н. ...) манипулира масите най-вече чрез триизмерни операции, ръководени от хора, които печелят за сметка на другите.
Висшата част се управлява директно от негативни астрални, извънземни и демонични сили, които използват сложни високо-измерителни техники за да се прицелят в помощните души или набират конкретни лица, които са полезни за техния план.
Следва да опиша най-разпространените техники и да ви кажа за някои методи за защита.

Манипулирани агенти

Хипер-измерната система за контрол има седем милиарда души, от които да избере слаби умове,  които да бъдат манипулирани за да притиснат и духовно да задушат една начинаеща помощна душа.

Колкото по-малко духът присъства и е активен в даден човек, толкова повече той или тя може да бъде контролиран от негативни сили. В моменти на безумие всеки може да бъде телепатично побутнат да направи или да каже нещо, за което ще съжалява после.
Когато не сме в пълно съзнание за себе си, нашите емоции могат да бъдат изкуствено занижени от технологични или психически манипулации, така че да се чувстваме необичайно раздразнителни и ядосани, нашите мисли могат да бъдат насочени към фалшиви подозрения и недоразумения. Тези неща могат да бъдат използвани за създаване на битки и недоверие между помощните души и тези, които са най-близо до тях в живота,  за да се разпаднат връзките, които иначе биха били обещаващи и полезни.

Има хора сред нас, на които толкова много им липсва душевна зрялост и страдат от липса на дух, че са постоянни агенти на системата за контрол.
На тези хора им липсва самосъзнание и индивидуалност,  не успяват да покажат истинска съпричастност и състрадание и функционират като тирани или пиявици в живота на другите. Липсва нещо по-висше вътре в тях, защото те действат безсърдечно, когато се разкрие тяхната истинска същност.
Помагащите души често са родени в семейства, в които поне единият родител, братя или сестри отговаря на това описание. Ако душата успее да оцелее и да расте с постоянен източник на мъчение, тя ще стане силна от опит.
Ако душата се поддаде, тя става твърде слаба и травматизирана за да изпълни своето предназначение. Това е основния начин на системата за контрол да се справи с помощните души, чрез пречупване или с отвличане на вниманието с постоянни агенти. Ако помощната душа бъде въвлечена в недоверие, липса на самочувствие, емоционално отчаяние, омраза към другите, осъждащи нагласи или други дисфункции, то това сериозно ще наруши неговата или нейната способност да помагат на другите в живота.

Ако ви се случи да бъдете хванати в неизбежна ситуация с тираничен агент, имайте вяра, че това няма да продължи вечно. Култивирайте колкото се може повече лично време и се ангажирайте с дейности, които упражняват и подхранват вашите интереси и креативност, тъй като това поддържа пламъка на душата ви запален в тъмнината. Откажете да възприемете критики, насочени към вас, които да ви карат да мразите себе си, да изгубите доверие в способностите си или да ви накарат да се чувствате, че се предавате. Откажете да позволите на чувства на неадекватност да ви потикнат към стремежи за празни цели, които не са ваши, като да бъдете мачо или емоционално закалени, което ви пази от проява на слабост. Откажете да приемете невежи системи от стандарти, които поддържат отрицателни черти и осмиват положителните. Най-голямата награда за негативните същества е да ви превърнат в един от тях, така че се борете с това и винаги помнете какво представлява вашия истински аз.

Постоянните агенти понякога се използват за да се сприятеляват с помощни души в активните им етапи на пробуждане, за да ги отклонят с погрешни вярвания.

Например, ако решите да се впуснете в интензивно пътуване за научаване на всичко, което можете за себе си и реалността, хипер-измерната система за контрол отбелязва това и може евентуално да изпрати някой съмнителен на пътя ви.

Този човек идва при вас със силно отражение на много от вашите вярвания, но изглежда малко прибързан или нетърпелив да изгради разбирателство с вас. В момента, в който те имат цялото ви внимание, те бързо изсипват купчина от дезинформация, опитвайки се да ви наложат определена линия от убеждения, които ви карат да се чувствате неудобно, опитвайки се да ви накарат да се съмнявате в собствените ви, вече придобити знания и мъдрост - не чрез солидни аргументи, а чрез манипулативни тактики.
Често те ще влязат в живота ви заедно с куп наистина странни синхроничности, като посочване на конкретните неща, които вие току-що сте изследвали, но никой друг не знае, че сте го направили или говорят за личния им живот и детство с подробности, които много странно и твърде близо съвпадат с вашите собствени.

И веднага след като покажете някаква съпротива, те се променят от добри и мили на зли за частица от секундата. Червен флаг за вас е, че те го правят веднага след като откажете да се подчините на волята им, което разкрива, какво наистина целят.

Други постоянни агенти могат да бъдат изпратени единствено за да ви завлечат надолу. Тези хора държат вие да бъдете техния учител, спасител, съветник, и т.н. ... и идват при вас като много емоционално нуждаещи се и отчаяни.

Но без значение какво им казвате, те всъщност никога не слушат и не се подобряват.
Това е разликата между тях и хора, които искрено търсят съвет. Вместо да се възползват от взаимодействието в името на знание, мъдрост или сила, те просто ви молят за повече и повече време и енергия. Те не се интересуват за съветите, които им давате, искат само да бъдете повлечени надолу заедно с тях.
Функционално те ​​са като пиявици на енергия. Дайте им шанс да се учат от вашите съвети, но ако те станат проблем, след като последователно отказват да си помогнат сами, тогава се махнете.

И двете неща ще бъдат доста очевидни, когато ги срещнете.
Те имат тази плитка повърхностна маска, а отдолу е нещо лошо, което се проявява от време на време. Тази лоша част ще се откроява.
Но запомнете, има разлика между добър човек, който има лош ден и неволно си го изкарва на вас и опасен човек, претендиращ да бъде добър, с изключение на моментите, когато му е разрушено прикритието.

Можете да усетите интуитивно това, което е под повърхността на някой.
Изглежда ли тяхната доброта фалшива? Дали грубостта им изглежда извън техния характер?
Грешка би било да решавате, кой е положителен или отрицателен, въз основа на това, дали те се държат добре или правят хубави неща или са агресивни. Мошеници заблуждават самотни стари дами постоянно, следователно е нужно да четете между редовете понякога за да забележите постоянен агент.

В крайна сметка не е от значение дали те са духовно заспали или им липсва дух, тъй като всяко лице, което не контролира себе си и има опасно поведение е лоша новина, независимо от причините. Ако някой се опитва да ви завлече надолу, уважавайте себе си и се дръжте на разстояние.

Успешното справяне с постоянни агенти изисква интуиция. Усъвършенствайте интуицията си, като обръщате внимание на това, което чувствате, когато си взаимодействате с някой и запомнете това чувство.
По-късно, след като мине малко време и те са показали истинските си цветове, можете да си спомните това чувство и да направите сравнение.
Всеки, който някога съм чувствал като "ненаред" в крайна сметка видимо е разкривал своите отрицателни намерения или цели. Всеки, който съм чувствал, че е напълно наред и с добра природа в крайна сметка се е оказвал творческа душа с искра за живот.

За да избегнете подозрение по отношение на неподходящите хора, не задълбавайте в търсене на предупредителни признаци в поведението на някой, който изглежда "горе-долу", в противен случай ще принудите себе си да виждате нещата такива, каквто вие искате, а не такива, каквито са.
Ако има знак за предупреждение, той ще дойде при вас. Всичко, което трябва да направите е да не избягвате тези предупредителни знаци, когато ви ударят по лицето. Така че останете спокойни и неутрални за да избегнете пристрастия в наблюденията ви.

Негативните същества могат да използват комбинация от имплантирани мисли-капани и създадени недоразумения, за да накарат две положителни души да изпитват недоверие една към друга, така че се пазете.

За разлика от реалните предупредителни знаци, изкуствено предизвиканата параноя идва с ирационален импулс на раздразнителност и свръхчувствителност, вместо трезво осъзнаване на опасността. Разликата между предпазливост и параноя е, че предпазливостта е трезва и свободна от нерационални компулсии, а параноята е интоксикация.

Важно е да запомните, че тези агенти често не са наясно за това, което правят. Те не са виновни за действията си, защото не контролират себе си. Затова се смилете над тях и разберете, че те са просто безпомощни пионки, които биват използвани в игра, отвъд тяхното ниво на разбиране.
Да сте състрадателни към тях, не означава да ги оставите да властват над вас, а означава да ги разберете, но да бъдете внимателни и твърди, когато е необходимо, без да се налага презрение или омраза. И най-вече не губете надежда в човечеството, само заради вашия опит с някои негативни хора. Има и други положителни души, като вас, който ще пресекат пътя ви, когато моментът е подходящ. Да бъдете приятели с тези, които са на същото ниво като вас може да бъде източник на голямо облекчение, сила и радост.

Отвличания и Програмиране на ума

Най-прекият и коварен метод, който негативните същества използват за да спрат потенциални заплахи от помощните души е да ги отвличат, да променят умовете им и след това да ги върнат у дома, без спомени от случилото се. Може да легнете да спите една нощ, да бъдете отвлечени и да се събудите на следващата сутрин само със смътно чувство на безпокойство и умора.

Но през нощта може да сте били на борда на извънземен кораб или в подземна база в продължение на няколко часа, където са програмирли ума ви с хипнотични команди, които остават погребани във вашето подсъзнание като тиктакащи времеви бомби. В следващите дни тези команди са активирани без ваше знание и внезапно започвате да изпитвате непреодолимо желание да се депресирате, да мразите или да загубите доверие в себе си или в други хора, да имате ирационални или неморални компулсии или да кажете нещо, което създава конфликт между вас и някой друг, който също може да е бил програмиран.

Отвличанията се извършват или от негативни извънземни същества или от негативни хора, използващи извънземни технологии. Последните са висши тайни групи в рамките на военно-разузнавателни агенции на различни държави, групи, които са изцяло под контрола на негативно настроени извънземни. Също така отвличанията се извършват и от членове на подземната извънземна цивилизация, за която споменах по-рано. Всички три от тях често работят заедно, срещу отвлечените, които случайно са си спомнили преживяването.

Разбира се, такива действия се извършват и от позитивните сили, но това става изключително рядко и е абсолютно наложително да се направи. Такива отвличания се осъществяват за да може да бъде фиксиран даден проблем с ДНК или физическото тяло и обикновенно са в услуга на отвлечения. Разликата с отвличанията от негативни същества е, че в такива случаи липсват чувствата на отпадналост или умора след това.

Отвличащите притежават изключително сложни технологии. Както споменахме, извънземните имат способността да замразяват времето, да парализират и да прехвърлят хора през твърди стени или прозорци директно в техните кораби или просто да прехвърлят душата от човек, докато тялото остава в леглото.
Техните кораби могат да ви прехвърлят в друго измерение, да летят бързо в космоса, да променят размера си и да изглеждат много по-големи отвътре, отколкото отвън. Развити военни фракции притежават портални технологии, които създават тунел между тяхната подземна база и вашата спалня, чрез който да ви транспортират. Техните бази притежават ускорители на времевото поле, така че да можете да бъдете там в продължение на осем часа, докато само два часа са минали у дома. Те могат дори да ви сложат имплант в мозъка, чрез които да ви програмират дистанционно, докато спите.

Всичко това звучи много фантастично, страшно, и откачено, но има достатъчно хора, които помнят своите преживявания и предоставят косвени улики, които предполагат, че описаното по-горе е много вероятно да се случва. Въпреки, че има много повече отвличания, отколкото описах тук (като факта, че извънземните също отвличат хора за прибиране на реколтата от генетичен материал, който да използват за да създадат раса от извънземно-човешки хибриди, които да действат като мост между хора и извънземни), важен момент да запомните е, че не всички ваши мисли и компулсии са непременно ваши собствени.

Извънземните могат да програмират отвлечените да се влюбят един в друг, само за да ги оставят да се ужасяват от липсата на взаимност. Те могат също така да програмират чувство на обреченост, мисли на крайно отчаяние и нелогичност или да изберат малки деца и да ги използват за програмиране в рамките на няколко години за да превърнат помощната душа в антисоциална, морално объркана и емоционално нефункционална. Военни групи са склонни да програмират войнствени нагласи за оцеляване и конкуренция, като мания към оръжия и използването на насилие за решаване на проблеми; някои от тези хора в последствие се превръщат в училищните стрелци или лудите бомбаджии, за които чувате в новините. Затова е много важно да следите вашите мисли и чувства и да избегнете влиянието на тези импулси, които са ненужно враждебни, депресиращи или саморазрушителни.

Признаците, че сте били отвлечени включват внезапно събуждане с чувство на паника, че нещо зло се спотайва в стаята, събуждане рано сутринта с чувство, че току-що сте заспали или се събуждате в обичайното време, но се чувствте изключително уморени или с чувство на диспропорция с това, което какво сте правили през деня преди да заспите. Ако имате домашни любимци, те могат също да бъдат враждебни, след като са станали свидетели на отвличането. Умът ви може да бъде изключително отвеян или размит през деня в резултат на интензивното програмиране.

Може да имате синини, драскотини или белези по тялото си, които не са били там преди да си легнете, някои от тях са заради поставени импланти за проследяване и наблюдение на вашата позиция, жизнени показатели, мисли и чувства. Признаците на отвличане включват да имате видения с извънземни, когато затворите очите си за да заспите, да виждате предупредителни знаци или да имате звънене в ушите ви, час или два преди да заспите или вашите домашни любимци да бъдат необичайно агресивни и реагиращи на невидими неща в стаята.

Предотвратяването на отвличания не винаги е възможно, следователно да направите контрол на щетите след това като отстранявате програмираните мисли още в зародиш е първата и най-сигурна линия на защита.

Но отвличанията могат да бъдат спрени, според тяхната сериозност и поява чрез следните методи:

Първо, важно е да имате чувство за хумор и увереност, пазейки се от страх или обсебваща параноя, защото колкото по-ниски вибрации на душата имате, толкова по-лесно е друго-измерни извънземни или военни телепортиращи технологии да ви настроят и да ви набележат за отвличане.

Второ, добре известен факт е, че повечето отвличания се случват, когато човек спи и хората, които могат да бъдат отвлечени в будно състояние (например при шофиране по тъмен селски път), са тези, на които им липсва достатъчно душевна сила и осъзнаване. Това показва, че свободната воля, силата на душата и съзнанието са мощни пречки за отвличания.
Събуждането през нощта, когато усетите сигнал за предстоящо отвличане ще го спре още в зародиш, но ако това не е възможно, използвайте диктофон за улавяне на всякаква необичайна физическа активност през нощта - чрез преглед на лентата сутринта и узнаването за отвличането, на отвличащите ще им бъде по-трудно да го направят пак, без да бъдат хванати.

Трето, преди лягане можете да заявите, че искате да останете незасегнати от всяка негативна намеса през нощта, докато се събудите. Можете да изпращате искрено искане до положителните сили или до висшия си Аз да ви защитят. Можете да повишите веднага честотата на душата си като си мислите или си спомните нещо, което ви кара да се чувствате добре, след това да визуализирате вашата стая или апартамент, заобиколен от солиден сферичен щит от блестяща светлина. Всички те помагат за затвърдите намерението си да засилите вашия избор срещу отвличането.

Нивото на технологиите, използвани в отвличанията е толкова напреднало, че трябва да се вземат предвид метафизичните закони, не само физическите.
Тези закони в основата си казват: "Можете да правите каквото си искате, освен това, което е абсолютно нарушение на свободната воля на някого. Така че има определени манипулации, които са невъзможни. "
Една такава е да се убие целта директно, това много рядко е разрешено, освен ако целта не е много слаба и склонна достатъчно (например, когато е отслабена душевната сила чрез продължителна злоупотреба с наркотици, съзнателна покана към отрицателни сили чрез окултни ритуали, мисли, че всички извънземни са добри и искам да се срещна тях, и така нататък). Поради тези ограничения, отвличащите прибягват до "по-меки" и по-допустими методи, като програмиране на ума, които с течение на времето да накарат отвлечения да унищожи себе си ако той избере да се подчинява на тези ирационални мисли и компулсии.

Фактът, че той има избор в тази ситуация е това, което запазва свободната воля според метафизичния закон. Така че колкото по-наясно ставате с това, което ви правят (ако се случи да бъдете отвлечен) и колкото по-силно намерение имате да бъдете свободни от отвличания, толкова по-малко те могат да ви отвличат, без да нарушават вашата свободна воля.

Измерно време и циклични влияния

Няма съмнение, че определени дни изглеждат по-добри и по-спокойни, отколкото други. Някои дни изглеждат, като че ли целият ад е слязал на земята и хората са полудели. Когато множество хора на различни места са подложени на подобни негативни преживявания по едно и също време, някакво по-голямо влияние е в сила, отколкото просто ставане от грешната страна на леглото.

Най-силното от тези влияния е на Луната. Според фолклора, върколака се превръща от обикновен човек в хищен звяр при пълнолуние. Терминът лунатик идва от старото вярване, че лунните влияния са довели до влошаване на психично болните.
Това е доста близо до истината; ново или пълнолуние, както и два или три дни преди и след това са дните, през които потенциала за негативност е значително повишен, защото тъмнината вътре в нас се усилва и ние по-лесно се ядосваме, реагираме, обиждаме се или се депресираме. Пълнолунието донася тъмнина, която може да накара някой да се нахвърли безчувствено върху друг, а новолунието изостря още повече тъмнината, която кара човек да стане свръхчувствителен и лесно да се обижда или деморализира.

Това, което се случва по време на тези лунни прозорци е аналогично с това, когато времето се влошава и създава условия за внезапната поява на бури. Понякога може да чуете само гръм, друг път торнадо минава през града. Условията в момента повишават внезапното избухване на напрежение между хората.

Това, което също се увеличава са отрицателните синхроничности.
Механизмът зад лунните влияния е свързан с подравняванията между земята, слънцето и луната, които създават гравитационни смущения в полето. Това временно свива границата между нашето измерение и по-висшето негативно измерение, което позволява на негативни сили и енергии по-лесно да ни манипулират.
Други влияния, които нарушават границата между измеренията са слънчевата активност като слънчевите петна и слънчевите ветрове, както и геомагнитните бури и атмосферни фронтове, а също така и последните големи бедствия по света, които увеличавават смъртните случаи и страдания и дават допълнителна енергия на системата за контрол за да манипулира други цели.

Това са времената, когато енергийната ферма събира своя "наем". Най-важното нещо, което трябва да разберете е, че ако около новолуние или пълнолуние имате много лош ден, това ще се превърне в буря и че някои хора просто не са на себе си.

Обърнете внимание на сънищата, които имате, случващи се няколко дни преди новолуние или пълнолуние; те често символично ще ви покажат какво предстои. Ако успешно определите от тях естеството на предстоящия проблем, осведомеността за него може дори да го предотврати да се случи, както и вашето желание да бъдете положителни по време на лунния прозорец. Бъдете по-внимателни през това време и дръжте изкъсо емоционалните си реакции.

Следва част 15....

0 коментара:

Публикуване на коментар