10 август 2012

Поредица: Възнесение 2012 - Личнoстна програма за възнесение (квантов преход): Седмица 1


Здравейте, от днес започвам нова поредица, наречена "Възнесение 2012". Поредицата ще съдържа така наречената "Личностна програма за възнесение", както и много други материали. Материалите в програмата ще бъдат преведени от оригиналния сайт, Ascension 2012, който можете да видите на английски тук.
Тъй като времето до края на 2012 напредва, това е и причината да започна директно с програмата, която е разделена на две части, за деца под 12 години и всички други над 12 години. След приключването на програмата, ще започна да превеждам и всички други материали от този сайт. Информацията е много важна и аз смятам, че трябва да бъде предадена на хората.

Поради напредването на времето, искам да използвам този момент и да помоля всеки от вас, който знае английски и има желание, да помогне с превода на този сайт, за да може така да помогнем и на всички други, които не знаят английски да получат тази информация, възможно най-бързо. Ако проявите интерес да преведете, която и да е част от този сайт, моля изпратете ми коментар в тази статия за да се свържа с вас и да се синхронизираме кой коя част ще превежда. За тези, които проявят интерес да превеждат, искам да благодаря предварително за желанието им и за проявения интерес. В крайна сметка помагайки на другите, помагаме и на нас самите, защото ние всички сме заедно в това. Трябва да излезем от кенвенционалните принципи и схващания, които преобладават в обществата ни, защото те не са валидни вече, и да погледнем с нов поглед на нещата. И накрая, но не на последно място, щастието се измерва не с това, което получаваме за себе си, а  с това, което даваме на другите.

А сега следва да поместя първата публикация от Програмата, която беше преведена и предоставена ми от Никола, за което много му благодаря. Надявам се, че информацията ще ви бъде интересна и полезна за личностната подготовка за този, така важен преход, който е пред нас. Приятно четене!

Личнoстна програма за възнесение (квантов преход), над 12-годишна възраст

Целевата аудитория на програмата са хора без предварителни знания и информация за техниките на възнесение и лечение / балансиране на чакрите. Препоръчително е на всяко лице над 12-годишна възраст да бъде дадено правото да упражнява своята собствена свободна воля и да реши дали да участва в програмата. Въпреки това, всеки участващ трябва напълно да разбира предстоящия процес на преход предварително и с интелектуалната зрялост на ума:

а) самостоятелно да вземе решение за участие
б) да управлява своята собствена програма
в) да поеме пълната отговорност за наблюдаване и регулиране на своя напредък.

При някои тийнейджъри може да се наложи наличието на наставник, който  да осигури помощ и подкрепа по време на процеса.

Програмата е предназначена да ви помогне да повишите постепенно вибрационна си честота, като започва с лечение и балансиране на долните чакри, след това предприема стъпки за отваряне на сърдечната чакра, и накрая балансиране на цялостната система на чакрите и аура полето.


„Излекуване” просто означава изчистване на нежелана енергия или честотата, което ще помогне за усилване на вашия енрегиен отпечатък. Не бъдете нетърпеливи или изкушени да работите за незабавно отваряне на горните чакри, това ще доведе до голям дисбаланс на енергия.

По-важното е, че програмата има за цел да разшири вашето съзнание. Това е двустранен процес. Първо, вие трябва съзнателно да работите за постигане и задържане на сърдечни качества, да увеличавате честотата си спираловидно, и второ, трябва да се работи за промяна на отношението ви към хората и да прегърнете единството на света, чрез премахване на старите си модели на мислене, нагласи, вярвания и поведение.

Няма срокове. Не можете да избързате с вашата програма, но все пак отговорността да сте готови навреме пада на вашите плещи. Не мислете, че сте объркали нещо, правете това, което чувствате за правилно и напредвайте дори и да е с бебешки стъпки! Не позволявайте на егото да застане на пътя ви! Не можете да измервате напредъка си спрямо друго лице. Възнесението е личен ангажимент и не всеки преминава през процеса по същия начин и по същото време. Всеки човек може да има различни пречки, като например състоянието на тяхното здраве, семеен живот, емоционални проблеми, ниво на ангажираност, степен на съпротива, оплаквания от семейство и приятели, които не участват и т.н. Покажете вашата любов и състрадание и предлагайте помощ. На последно място, свободната воля означава, че сте избрали да извършите лично възнесение, но също така имате божественото право да не завършите някоя от дейностите, описани в тази програма, която очевидно ще повлияе на по-висшата ви цел.

Програмата ще отнеме около 12 седмици, но други фактори като здравето на вашите чакри, емоционални проблеми и стрес, могат да възпрепятстват този процес. Ако можете да си позволите финансово силно препоръчително е когато започне "Седмица 2" на програмата да вземете почивка за около четири седмици или повече. Защо? В този момент в програмата ще започнете задачи, които започват да променят вашата честота и да останете у дома означава, да сте по-спокойни и по-малко стрес и по този начин вашата лична честота естествено се увеличава, защото ума и тялото ви не са изложени на отрицателно влияние от работа или училище. Хората, които решат да участват трябва да започнат веднага, тъй като вече сме пресрочили срока даден от автора на програмата, да се започне не по-късно от 1 Юни. Причината за това е, че възнесението на планетата може да се случи по всяко едно време след есенното слънцестоение.

В таблицата по-долу са обобщени различните стратегии за лечение на основните чакри, които могат да бъдат използвани за разработване, променяне и персонализиране структурата на личната програма.


ДЕЙНОСТ 1

Стъпка 1 – Започване на дневник

Започване:
Започнете тази дейност в Седмица 1.

Предназначение:
Целта на тази дейност включва разширяване на вашето духовно знание. Тази задача ще ви помогне да започнете пътя на разширяване на съзнанието си. Това проучване следва да ви помогне да осъзнаете, че вие сте нещо повече от човешко същество, а имено душа с физически преживявания на планетата Земя.

Като започнете да разширявате духовното си познание и започнете да проучвате информация по редица духовни теми, ще започнете да се свързвате отново с вашата истинска духовна идентичност. Този личен растеж се съпровожда с промяна във възприятието ви за това, кой всъщност сте и вие постигате по-високо ниво на съзнание.

Целта на дневника е да ви помогне да развиете по-добро разбиране на духовното в себе си. Вашата цел е да развиете собственото си духовно съзнание и да откриете вашата божествена искрица, душата си или Буда, която се намира скрита вътре във вас.

Тази дейност изисква от вас само да търсите и редовно да записвате в тетрадка или папка всяка информация, който се отнася до различни духовни теми, които Ви привличат.

Всички форми на по-висше знание разширят вашето съзнание. Това е целта на този дневник. Когато разширите вашето съзнание, генерирате по-висока честота. Моля, не забравяйте, че вие трябва съзнателно да откъснете себе си от текущия си начин на мислене, възгледи, мнения, вярвания и старите начини на мислене и съзнателно да изместите ума си, за да прегърнете един изцяло нов набор от вярвания и нагласи. Само когато започнете да разбирате различните принципи, които произтичат от „закона на единството”, само тогава ще ги приемете и ще започнете да ги практикувате и да живеете според тях. Вие трябва да спрете да мислите за себе си като човек с ясно изразена индивидуалност, надежди, мечти и постижения.

За да разберете това, трябва да съборите фалшивите изкуствени граници, които са спуснати около вас, от вашия свят. Това е илюзия, защото вашата реалност е създадена за изучаване на двойствеността и проучване на егото, следователно не сте обвързани да приемате или да живеете повече чрез старите си принципи и убеждения. Въпреки това, само Вие можете да направите тази вътрешната връзка и наистина да приемете, че вие сте духовно същество и имате божествена мисия за завършване.

Дейност:

1.1 Стартиране на дневник

Тази дейност, изисква да водите дневник, писмено или на преносим компютър. Може да искате да изследвате духовни теми, които ви привличат. Във вашия дневник, обобщавайте основни точки, съставяйте диаграми, рисувайте карти, критикувайте, спорете, описвайте и прочие.

Техники за медитация, човешкото енергийно тяло, както и системата от чакри са темите, с които ви предлагам да започнете вашите изследвания. Познаване на основните чакри и свързаните с тях лечебни стратегии ще ви даде възможност да заместите и да персонализирате дейности, очертани в тази програма. Не се колебайте да разработите програма за целеви групи или малки деца.

Когато събирате информация не забравяйте, че тя може да бъде невярна или некоректна. Не забравяйте правилото - използвайте своята вътрешна проницателност.

Чувствайте се свободни да участвате в курсове и семинари, които преподават техники за медитация и / или леченение на чакрите. Простата цел на тази дейност е да ви помогне да разширите знанията си.

1.2 Лични цели на възнесението

Тази дейност е предназначена да помогне на ума ви (съзнателната енергия) да започнете да мислите за по-голямата картина! Тези задачи са пряко свързани с вашите лични причини да участвате във възнесението, и да ви помогнат да продължавате да бъдете мотивирани по време на програмата.

Вашето съзнателно намерение създава резултата, който искате.

Задача 1: Използвайте търсачка в интернет, за да изследвате и изтеглите снимки / изображения, които се отнасят до принципите на 3-тото измерение (двойствеността и егото). Например: бедност, бездомници, алчност, страх, глад, милионери, третия свят, обезлесяване, китолов, гето жилища, трафик на деца, жестокост към животни, войни, ядрени оръжия и така нататък. Помислете върху тези изображения, както обърнете внимание на вашите мисли и чувства. Сега помислете за тези трудни въпроси: Това наистина ли е начина, по който искам моят свят да функционира? Харесва ли ми това, което човечеството е създало? Харесва ли ми сегашния ми живот? Мога ли да живея в един обединен свят? Готов/а ли съм да направя, което е необходимо и да променя своя начин на мислене, от служба към себе си, да прегърна един нов начин на живот и да приема принципите на служба към другите.

Причините за възнесение, ще означават нещо съвсем различно за всеки един от вас. Някои хора ще изберат да се издигнат, защото те искат да допринесат за своето духовно развитие чрез проучване на 5D съзнанието на новата Земя. Мнозинството от вас се надявам да изберат да се издигнат, защото не искат да бъдат обременени повече със сегашния начин на живот и са готови да направят това, което е необходимо да изживеят живота на нова мирна и обединена Земя, която функционира по "закона на единството". Сега си задайте този въпрос?


Какво означава за мен Новата Земя?

Този въпрос е важен за вашето възнесение, защото ще ви помогне да започнете да разширявате съзнанието си. По-големият урок за всеки един от нас е да започне да приема новата структура от вярвания и отношение, които са приведени в съответствие с Новата Земя. Не забравяйте основното правило за възнесение: съзнателната енергия (вашите мисли и чувства) пряко влияние върху честотата на материята (тялото ви). Когато започнете да мислите по различен начин, и да приемете ново отношение, вие ще проявите новата си честота.

Вземете следните примери:
• Световно единство
• Нова социална система (на базата на любов, хармония, и състрадание)
• Безплатна храна, жилище, облекло и образование
• Не валутна система, без дългове и данъци
• Нови технологии
• Премахването на граждански и светски закони
• Хората могат да живеят навсякъде на планетата, без ограничение
• Не на корупцията, алчността и богатството
• Без войни, бедност и бездомност
• Спиране на екологичното унищожаване
• Без световни религии
• Всичкото имущество и собственост са общи за всички
• По-дълъг живот

Моля ви да разберете, че положително ориентирано общество функционира на принципите на "служене на другите." Всички от новото човечеството ще живеят и изпитват същата положителна честотата или реалност (хармония, единство, любов, и състрадание).

Задача 2: Помислете върху въпроса "Какво ще означава новата Земя за мен?" Сега използвайте дневника си, за да напишете списък, който идентифицира всички положителни неща, които ще се радвате да изпитате на новата Земя и / или каква е вашата лична версия на единното съзнание? Горният списък се отнася до вашите лични причини и мотивация за предприемане на възнесението, но също така ще държи ума ви фокусиран върху крайната награда - версията на новата Земя, която вие и новото човечество ще създадем заедно.

Колко често:
Установете редовна практика на обучение, която работи най-добре за вас и развийте Вашия списък "Нова Земя" възможно най-скоро.

Оригинален източник: Ascension 2012

0 коментара:

Публикуване на коментар