12 август 2012

Поредица: Възнесение 2012 - Личнoстна програма за възнесение - Седмица 1, Дейност 3


Започване:
Започнете тази дейност в Седмица 1.

Предназначение:
След като сте направили съзнателно решение да предприемете програмата за възнесение, сега е време да свикате вашия духовен екип, за да ви подкрепят и да ви помогнат по време на процеса. Тъй като свободната воля не им позволява да ви помагат, докато не поискате съдействие, то възнесението започва с потвърждение, че сте готови да приемете помощта и светлинната енергия от по-високите измерения в тялото си. Когато Вие декларирате вашето духовно намерение, незабавно привличате божествената подкрепа и насоки на много духовни същества от "Семейството на Светлината".

Вашият собствен духовен екип се състои от "учител" (или първичен водач). Вашият Учител е вашия най-добър приятел в духовната йерархия, който сте избрали да управлява вашия "договор за прераждане", преди да дойдете на Земята. Вашият учител е бил с вас от раждането ви и винаги е с вас ден и нощ. Той има много роли, но основно ви води през целия ви живот, за да се увери, че ще научите уроците, които сте се договорили да научите в това прераждане. Той действа като "духовен защитник" (известен още като "ангел пазител".) Вашите "второстепени водачи" включват специализирани духовни същества (които могат да бъдат наречени и ангелски) и/или напуснали ви от семейството / приятели, които работят на ваша страна заедно с учителя ви, главно за да помагат при лечение (давайки любов и подкрепа). Всеки един от вас има двама или няколко водачи, които работят с вас ден и нощ. Вашите водачи или духовни същества идват както от духовната йерархия, така и от по-високите измерения. Никога не чувствайте, че сте сами. Те чакат просто да протегнете ръка и да им кажете "Здрасти"!

Тази дейност изисква от вас да създадете редовна духовна дисциплина, с която можете да изразите своята любов и преданост към Твореца / Учителя / Ангели и др. Това може да стане чрез просто заявяване, мантра, молитва или медитация. Истинската цел на молитвата е обожание, така че не се колебайте да използвате въображението си или да използвате други думи, за да създадете свой собствен сценарий (виж по-долу). Тя трябва да бъде приятна за вас и трябва да идва от сърцето ви. Всеки път, когато медитирате, молите се, и т.н., можете да повишите честотата на енергията си. Колкото повече демонстрирате вашата ангажираност, доверие и вяра, толкова повече космическа светлина ще се прехвърли от астралната равнина в аурата ви. Тази енергия ще ви помогне да се лекувате и да повишите вашата честота. Вие имате мощен екип от божествени духовни същества, около вас по всяко време, така че никога не мислите, че сте сами! Всички ангели са свързани помежду си, действайки като групово съзнание. Ако не сте сигурни кой ангел да призовете, просто знайте, че всички те ви слушат и ще дойдат на ваша страна, когато ги извикате и моля ви, повярвайте ми, всеки е много нетърпелив да ви помогне, но чакат, за да се свържете и да помолите за тяхната помощ. Най-големият подарък, който можете да дадете на вашите братя и сестри от Семейството на Светлината, е вашето постоянно лично признание и осъзнаване на тяхното присъствие. Когато имате нужда да се свържете с вашия учител, ангел хранител, или архангел, намерете спокойно място, призовете ги поименно, и заявете искането си (насоки, изцеление, балансиране на енергия, защита, и т.н.).

Моля, не забравяйте това правило, когато искате всякакъв вид божествена помощ: "Молитвата плюс съзнателно намерение" (нещо, за което наистина искате помощ, трябва наистина да идва от сърцето ви). Като нов светлинен работник, това е най-мощния инструмент, който ще трябва да използвате редовно, но вашият тим винаги ще ви отговори.

Дейност:
Ето един пример, който можете да използвате по всяко време (както вече споменахме вие можете да напишете свой собствен):

В името на Създателя, Вселената, моя Учител, водачите ми и красивите ангели,
Аз призовавам вас, да ме обградите със защитен щит от бяла светлина,
Моля, излекувайте моята аура и тяло, докато спя тази вечер,
Аз ви моля да ми изпратите най-високата вибрация, която ще ми помогне при  завършването на моето лична възнесение,
Благодаря Ви, Учителю и всички мои възлюбени братя и сестри, за вашата прекрасна помощ. Нека Създателя ви благослови.

Колко често:
Тази дейност трябва да се предприеме всяка вечер в продължение на първите две (2) седмици, и след това се чувствайте свободни да създадете навик, който работи най-добре при вас.

Оригинален източник: Ascension 2012

0 коментара:

Публикуване на коментар