10 август 2012

Поредица: Възнесение 2012 - Личнoстна програма за възнесение - Седмица 1, Дейност 2


Започване:
Започнете тази дейност в Седмица 1.

Предназначение:
Първата чакра, която трябва да се излекува, е коренната чакра (гръбнака / задницата), което означава, че "физическото тяло трябва да има пряка връзка с планетата" (земята; природата). Тази дейност изисква от вас да започнете каквито и да било физически упражнения на открито или просто да прекарвате време сред природата, за да се свържете с планетата. По време на Възнесението ще получите астрални / космически енергии през коронната чакра (хилядолистника), които ще пътуват надолу по гръбначния стълб и ще излязат през стъпалата на краката ви в звездната чакра на Земята, която етерно ви свързва с планетата. Вашето етерно тяло се свързва към етерното тяло на планетата през коренната чакра. Затова е много важно да се лекува тя. Този процес енергийно укрепва връзката на етерното ви тяло с етерното тяло на планетата (известно също като заземяване – магнитно закотвяне на краката към Земята).

Дейност:
Процесът на възнесение не изисква да имате съвършено здраве и форма, нито възнесението ще ви даде съвършено здраве. Както казахме по-рано, когато започнете вашата лична програма ще освободите негативните и токсични енергии от тялото си, което често ще се прояви в редица различни симптоми. Ето защо, ще ви бъде от полза, да започнете каквито и да било упражнения на открито. Вашето човешко тяло е проектирано за движение и физически упражнения. Без упражнения вашето тяло и енергийната ви система са притъпени. Трябва да свържете отново тялото си с природата. Създайте си навик за редовни упражнения, които са съвместими със състоянието на физическото ви тяло, възраст и здравословно положение. Направете това, което намирате за подоходящо. Ходенето, градинарството, бягането, йогата са някои примери (тай чи, ци гун са други такива примери). Основният урок е необходимостта да се възстанови пряката връзка със Земята. Не става въпрос за фитнес оборудване. Това са неща, които могат само да помогнат с поддържане на теглото и добра форма.

Тази стъпка не се отнася до хора, които работят редовно със земята или природата, или предприемат чести дейности на открито.

Упражненията помагат за снабдяване на тялото с кислород и тонизирането му и ще помогнат с транспортирането на Кундалини енергията около тялото ви. В ранните етапи на програмата, освобождаването на енергията Кундалини трябва да става естествено. Кундалини йога и медитация не се препоръчват за начинаещи. Плуването също е много полезно. Водата е отлично средство за увеличаване на потока на енергията Кундалини около чакрите на тялото, но е и мощен агент за освобождаване на емоционална енергия и отделянето на електромагнитна енергия, която се абсорбира в тялото от домакинските електрически уреди.

Също така можете да свържете тялото си към земята, седнали или легнали на земята или ходейки боси по тревата - изберете всяка една дейност, която може да свърже физическото ви тяло към земята! Моля, не забравяйте да пиете много прясна вода, защото това ще помогне за детоксикацията на тялото, което е необходимо за движението на електромагнитната енергия около тялото (опитайте се да пиете поне 2 литра на ден). Силно препоръчително е да прекратите приемането на всякякъв алкохол през първите четири седмици на програмата. По отношение на вашата диета, имайте предвид следното:  вашето етерно тяло излъчва магнитно поле от енергия. Ето защо колкото по-силно е енергийното ви тяло, толкова по висока честота може да задържи. Хранене с ниско вибрационни храни и други лоши навици, като нездравословна храна (всяка силно преработена храна, различна от естествената: плодове, зеленчуци, ядки, житни кулури, мед), червено месо (силно ви препоръчвам да се въздържате от приемането на каквото и да е месо), алкохол, тежки наркотици (леките също не се препоръчват), и т.н., ще попречи на етерното ви тяло да задържа по-висока честота. Докато напредвате, това може да се прояви като физически болки и емоционални изблици (положителни и отрицателни). Когато е притъпено физическото ви тяло и психическото ви състояние, вашето енергийно тяло страда. Високите вибрационни храни имат по-високо съдържание на вода, те са сурови, и необработени.

Колко често:
Тази дейност трябва да бъдат предприета четири дни в седмицата през първите две седмици, след което си създайте навик, който се вписва в живота ви.

Оригинален източник: Ascension 2012

0 коментара:

Публикуване на коментар