20 август 2012

Поредица: Възнесение 2012 - Личнoстна програма за възнесение - Седмица 3, Дейност 5


Започване:
Препоръчва се да започне тази дейност в 3-та седмица.

Предназначение:
Тази дейност цели излекуване на чакрата на слънчевия сплит. Голяма част от личното ви възнесение изисква да се разделите или освободите от огромно количество емоционална енергия, която егото е привързало към вашите 3D вещи, и да започнете привеждането на вашето съзнание (мисли и вярвания) с принципите на новата Земя.

Дейност:

5.1 Освобождаване на вашето его от 3D привързаности

Ние се възнасяме към 4D положителен свят и всеки ще има право на същите удобства. Готови ли сте да промените отношението си към хората, убежденията си и настоящия си начин на живот от "служба на себе си", към "служба на другите"? Изработени от човека обекти и предмети, създадени от синтетични материали, няма да съществуват след планетареното възнесение. Колко от вашите земни притежания са изработени от синтетични материали? Например: пластмаси, каучук, полиестер, акрил, и т.н.?

Готови ли сте да продадете, да подарите, да се откъснете и да спрете да се притеснявате за пари, богатство, кредитни карти, акции, инвестиции, имоти, дългове, антики, коли, застраховки, религии, известни личности, таблоиди, Коледа, технологични новости и електронни джаджи, любими спортове, и така нататък?

Процесът на разширяване на вашето съзнание означава да приемете истината на "закона на единството", и принципите на "Единно Съзнание". Вашето желание да промените живота си, идва отвътре. Той започва с една вътрешна промяна в съзнателно освобождаване от старите модели на мислене и възприемане на нови. Новите мисли създават нова честота. Опитайте се да използвате тази метафора или аналогия, за да промените начина си на мислене. Нека разгледаме следния пример:

Помислете за новата Земя като нова луксозна кола, но не можете да карате това ново превозно средство, освен ако не се откажете от "старите правила за движение по пътищата." Тези стари правила, които не са се грижили за вашата безопасност, оцеляване и добруване. Вместо това, вие сте решили да възприемете нов набор от правила, които са необходими, за да ви научат да приемете нови знания и концепции. Крайната награда за вашата упорита работа, устоявайки на старите начини за правене на нещата, и оставайки фокусирани, е, че ще можете да изпитате и опознаете един чисто нов живот.

Първо, помислете за смисъла на "Единно Съзнание", представете си, че следващия месец се движите по новата Земя, и след това помислете върху следните въпроси:

    • Точно сега, от кои неща сте готови да се освободите или да оставите да си отидат от живота ви?
    • Готови ли сте да спрете да купувате, консумирате и събирате ненужни материални предмети?
    • Може ли да продадете, подарите, или да се освободите от вашата земя, богатство, активи и материални притежания?
    • Какви лични сметки, дългове, начисления, удръжки и други плащания, сте готови да освободите от живота си и да спрете да плащате в момента?
    • Запитайте се: "Трябва ли ми това в живота ми вече?", "За какви цели ми служи?" и "Ще го използвам ли между сега и декември 2012 г. "?

Вашата цел е не да се откажете от живота си, да си създадете финансови затруднения или да спрете да живеете, а по-скоро вашето осъзнаване, че вече не е необходимо да се държите за всичко във вашата 3D реалност, което включва материални притежания и физически привързаности. Тази дейност е поетапно упражнение за отделяне на егото ви и емоционална ви зависимост от материализма, вещите, старите начини на правене на нещата, и културните убеждения в рамките на вашия 3D живот. По отношение на продажбата или освобождаването от имота Ви правете само това, с което се чувствате комфортно. Това е въпрос на личен избор. Моля, не забравяйте, че на новата Земя, не е от значение колко земя или имот притежавате, защото цялата земя и инфраструктура е обща собственост на всички, независимо дали сте решили да участвате във възнесението или не.

Задача 1: За да започнете, задайте си съзнателно намерение и решение да се освободите от старите си начини на мислене и правене на нещата и физическите си привързаности. Сега погледнете въпросите по-горе и след това използвайте дневника си, за да се създаде кратък списък, цел и план за нещата, които трябва да изчистите от живота си, и / или да спрете да правите или поддържате. Дайте си срок от 1/2/3 месеца и след това започнете емоционалната подготовка, която е необходима да се отделите от тях. Физиологично ще отнеме поне месец, за да промените стария си модел на поведение, заради нивото на емоции, свързани с даден обект.

Задача 2: Следващата стъпка е просто да промените стандарта си на живот, като разчистите вашите вещи и опростите вашия дом / жизнена среда. Така или иначе, трябва да направите промени в начина си на живот, които ще ви помогнат да се освободите от вашите 3D привързаности, създадени от човека и да се приведете в съответствие с новите енергии на Земята. Това може да бъде просто, като изхвърляне на ненужните вещи, разпродажба или даряване на вашите неща за благотворителност. Например, можете да започнете с изчистването на шкафа, спалнята, навеса, гаража и др. Идентифицирайте нещата, които не ви трябват. Следвайте правилото: ако не сте използвали нещо през последните две години, то вече не служи в живота ви. Оттървете се от него!

5.2 Освобождаване на физическото его от 3D системи от вярвания

Тази дейност е предназначена да ви помогне да започнете да разсъждавате за вашата система от вярвания и да възприемете отношение в съответствие с новата Земя. Ще трябва да бъдете смели и съзнателно да се откъснете от старите си модели на мислене и старите вярвания. Това е съзнателен избор от ваша страна от кои неща бихте искали да се освободите, но имайте предвид, че вашият вътрешен свят или мисли, нагласи и убеждения, определят вашия енергиен отпечатък.

За да започнете, моля прегледайте двете таблици, намиращи се накрая на тази публикация, а след това помислете върху следните въпроси:

    • Какви са вашите лични убеждения относно: милиардерите, религиите, монархията, Ватикана, известните личности, новини/медии, Коледа/ Великден/Хелоуин, разлика между общественото и частното образование, порнография, професионални спортове, еднополови бракове, физически наказания, почетни докторски звания, хазарт, националните химни, авторските права и патенти, контрол върху оръжията, таблоидите, незаконно онлайн изтегляне, неприкосновеност на личния живот, китолова, контрол на раждаемостта, Грами/Еми/Оскари, публично срещу частно здравеопазване, ядрена енергия, данък общ доход, тютюнопушене, нелегални имигранти и др.?
    • Как бихте класифицирали характера на вашата 3D система от убеждения, например: двойнственост, алчност, его, страх, социален престиж, власт над останалите, свобода, осъждане, жестокост, и така нататък?
    • Подкряпете ли 3D системи от убеждения, които подкрепят и насърчават дуалността, неравенството и културното разделение в рамките на човечеството?
    • Вашата система от убеждения еднакво достъпна ли е за останалата част от човечеството и / или подкрепяна от всички други културни групи в целия свят?
    • Подкрепяте ли система от убеждения, които дават индивидуално или групово определен ранг, статус, или превъзходство?
    • Може ли някоя от вашите културни системи от вярвания да съществува на новата Земя и да работи под 4D принципа на единно съзнание?
    • В момента, готови ли сте да се освободите и да се живеете без определени вярвания, хора, групи и институции?

Не забравяйте това правило: Ако спра да вярвам в нещо, колко ще се промени живота ми? Това ще определи каква част от вашата лична енергия сте инвестирали в културни вярвания. За да се освободите от егото си, се изисква съзнателното намерение да се освободите от вярването си и самоосъзнаване. Когато се изключите от контрола на това нещо и приемете, че вашето его вече не се нуждае да живее и работи с това убеждение, енергията му ще спре да ви влияе. Това също може да означава, че когато видите или чуете някакава стара 3D вяра или убеждение, можете просто да го игнорирате и да кажете на себе си: "Тези неща вече не са съвместими с новия живот, който създавам".

В дневника си, разработете списък на вашите културни вярвания и след това помислете върху посочените по-горе въпроси?

Моля, обърнете внимание: неспособността да се излекувате и премахнете енергийни блокажи от оранжевата (сакрална) и жълтата чакра (слънчев сплит) е индикация, че имате затруднение, съзнателно да предприемете стъпки, да приемете и приведе себе си в съответствие с единното съзнание.

Колко често:
По отношение на дейност 5.1, трябва да се разработи план/график по време на 3-та седмица, който може да се приложи през следващите 1/2/3 месеца. Що се отнася до Дейност 5.2, някои от вас може да открият, че това е доста емоционално упражнение и вашата свободна воля определя от кои вярвания желаете да се освободите по време на възнесение.

Моля, кликнете върху таблицата за да я уголемите.
Моля, кликнете върху таблицата за да я уголемите.

Оригинален източник: Ascension 2012

0 коментара:

Публикуване на коментар