13 август 2012

Поредица: Възнесение 2012 - Личнoстна програма за възнесение - Седмица 2, Дейност 4


Започване:
Започнете тази дейност през Седмица 2.

Предназначение:
Тази дейност включва лечение на сакралната чакра. Трябва да реполяризирате отрицателната енергия в тази чакра с положителна енергия (безусловна любов). Трябва да изчистите емоционалните рани, включително и старите обиди, които все още пазите към хората, които са ви причинили болка и скръб. Лесно е да се идентифицира кармата. Помислете за някой, който е присъствал преди в живота ви, и попитайте себе си следния въпрос - Какви чувства все още имам към този човек?


Негативните чувства са карма, която може да бъде излекувана само чрез прошка. Трябва да сте готови да освободите предразсъдъците си и да излекувате емоционалните рани, чрез извършването на "Отрязване на кармичната нишка".

Дейност:
1. Моля, не извършвайте това упражнение, когато сте уморени или изтощени.
2. За да се излекувате емоционално, трябва да сте готови да простите и да освободите лошите и болезнени спомени.
3. Ще трябва да извършите малко душевно търсене, преди да започнете тази дейност. Използвайте дневника си за възнесение, за да създадете списък, който посочва следното:

• Хората, на които физически и вербално сте навредили или сте наранили (живи и починали).
• Хората, които физически и вербално са ви увредили (в настоящето и миналото).
• Всички лоши спомени за детството, травми, събития, опасения, разногласия, злоба, негодувание и огорчение, които сте преживели с членовете на семейството, например: родители, братя и сестри и др.
• Всяка недовършена работа с лица, на които все още не сте се извинили.
4. Сега ще трябва да използвате следния сценарий за всеки човек, събитие и ситуация.
5. Трябва да имате истинско и почувствано желание от сърцето да се освободите от кармична или емоционална енергия от тялото и ума си.
6. За да започнете, седнете на спокойно място и се отпуснете. Затворете очи за миг и релаксирайте дишането си.
7. Сега визуализирайте лицето, в ума си или си представете, че то стои пред вас, и направете следната декларация (чувствайте се свободни да промените сценария, това е просто пример):

Призовавам Архангел Михаил и мой Учител, да ми помогне днес с освобождаването на кармична енергия от тялото ми.
Желая да простя и да се извиня [посочете име] за всяка болка и страдание, които съм му причинил, когато направих [посочете събитие / ситуация или каквото искате да се освободи или разреши] и бих искал да кажа, благодаря на [посочете име] за появата му в моя живот и му желая всичко най-хубаво в бъдеще.
Призовавам сега Архангел Михаил, да премахне тази кармична нишка от тялото ми (сега визуализирайте и почувствайте как тази енергия се освобождава от чакрата на сърцето и ума ви). Благодаря за вашата помощ.


8.Следвайте тези стъпки за всеки човек, който сте включили или повторете горните стъпки, когато трябва да освободите допълнителни кармични връзки между вас и това лице.
9. Трябва да освобждавате само трима души във всяка сесия, преди да започнете със следващата сесия, защото трябва да дадете няколко дни на тялото си, да се приспособи и енергийно да се излекува, след освобождаването на тази емоционална енергия.

Тази дейност ще премахне етеричните нишки, свързани с други хора. Като продължите да лекувате сакралния сплит, може да забележите, че вашите отношения с приятелите и семейството ви ще започнат да се променят, защото вие вече не искате да приемате или да участвате в техните емоционални драми, като по този начин вие предприемате и стъпки за предотвратяване на създаването на нови нишки.

Колко често:
Това упражнение е много емоционално и изисква само да имате воля и вътрешна сила, за да продължите да работите върху емоционалното си изчистване по време на процеса на възнесението.

Оригинален източник: Ascension 2012

0 коментара:

Публикуване на коментар