01 ноември 2011

Висше знание за начинаещи - Част 17: Заключителни думи

Вълнуващи времена са пред нас! Вълните на промяната са върху нас. Ще държите ли главата си в пясъка или ще сърфирате в периферията на тези вълни към свободата?

Колко гладко или грубо ще завърши промяната, зависи от това колко успешно вие и другите изберете да се издигнете нагоре във вашата духовна мъдрост, баланс и разбиране. Колкото по-висока е вашата душевна честотата и осъзнаване, толкова повече вие се настройвате на канал на преживявания, които са хармонични и щастливи, другите, свързани с вас също получават малко тласък. Когато се издигнете, вие ще издигнете и света по непряк, но значим начин.
Вие сте родени тук с причина и тази причина ще стане по-ясна за вас с разгръщането на живота. Ако преследвате това, което наистина тонизира душата ви и ви дава пълно вътрешно чувство на изпълване, тогава нещата ще си дойдат на мястото автоматично. Вашите латентни таланти ще бъдат извикани от нуждите на обстоятелствата; отговорете на предизвикателствата с ентусиазъм и тези таланти ще разцъфтят.

Бъдете разумни, когато се изправяте пред вашите вярвания. По-добре е да създадете нещо ново, отколкото просто да атакаувате старото. Забавлявайте се с живота, запазете чувството си за хумор и не забравяйте да търсите любов, истина и мъдрост над всичко друго. Нека вашия дух се събуди и заблести!


Следва последна 18-та част....

0 коментара:

Публикуване на коментар