06 февруари 2014

Декалцифициране на епифизата - част 4 - Предимства от декалцифициране/активиране на епифизата?

Има много ползи от декалцифицирането/активирането на епифизата. Много често са ме питали "Как да разберем, че сме декалцифицирали/активирали своята епифиза?"

Най-просто, вашата епифиза е активирана, тъй като тя регулира цикъла на съня ви. Обаче, както споменах в тази поредица, нашия ежедневен начин на живот води до калцифициране на епифизата и затова тя не работи с пълния си потенциал, например да произвежда ДМТ и да ни свърже с другите светове.

Ако успешно сте декалцифицирали и активирали вашата епифизна жлеза/третото око, трябва да започнете да забелязвате много ползи. Тези ползи са изброени по-долу:


Предимства от декалцифицирането и активирането на епифизата:

Много хора вярват, че епифизата/третото око функционира като духовна врата, през която може да се види отвъд времето и пространството. Накратко, чрез активиране на вашата епифиза/трето око, вашите възприятия излизат извън този физически свят и умът ви се събужда и се свързва с нива на съществуване, където не съществува време. И това води до редица фантастични ползи:

По-голямо осъзнаване/Пробуждане

Активирането на епифизата/третото око метафизично отваря очите ни от дълбока духовна летаргия. Това ни позволява да започнем да възприемаме "истината", която ни заобикаля. Това означава, че вие ще започнете да виждате, че светът, в който живеем е пълен с контрол и неравенства и не е в хармония с останалата част от Вселената. Ще почувствате желание да бъдете свободни и да живеете в свят, изпълнен с любов, състрадание и истина. В крайна сметка ще почувствате връзката с всичко, което е около вас в природата и ще почувствате по-дълбока връзка с Вселената. Това е дълбоко чувство, което ви позволява да видите красотата във всички неща и да осъзнаете, че физическото аз не е истинската ви същност.

Психически сили/Съпричастие

Инстинктите ви са като добре настроен компас, който ви насочва в "правилната" посока за да постигнете това, което душата ви търси. С активирана епифиза/трето око, вие сте в състояние да четете тези инстинктивни сигнали далеч по-лесно, докато станат почти като още едно сетиво, оттам идва и термина шесто чувство. Това е почти като да знаете какво ще се случи и какви ще бъдат резултатите от определени събития. Ето защо някои хора смятат, че най-известните пророци на нашето време всички са имали активирана епифиза.
Усещането, че всички ние сме част от едно и също цяло също така става ясно и вие сте в състояние на съпричастност с другите, знаейки, че те са част от едно и също универсално съзнание.

Закони за привличането/Космически ред

В резултат на активираната епифиза, чакрата на третото око ще се активира, което от своя страна ще помоне за баланса на системата ви от чакри. Когато сте енергизирани и в хармония с Вселената, вие сте като гигантски магнит за събития, хора, ситуации и т.н. Чрез овладяване на силата на положителното намерение, благодарност и любов, можете да менифестирате много повече красота в живота си. Ще забележите, че броят на полезните "случайности" много ще се увеличи!

Ярки сънища/Осъзнато сънуване

Тъй като вашата епифиза регулира циклите на съня ви, ще откриете, че ​​спите много по-добре и че сънищата ви са по-ярки и сънувате осъзнато. Това означава, че ще се чувствате, че можете да контролирате сънищата си и ще бъдете в състояние да осъзнаете истинския ви безкраен аз и безкрайните възможности, които съществуват в състояние на сън. Освен това, ще осъзнаете, че този свят на сънищата е същият като "реалния свят", в който живеем, напр. факта, че ние имаме неограничени възможности и всички ние сме господари на собствената си вселена.

Астрално пътуване/Астрална проекция

Когато епифизата/третото око се свърже с това ниво на съществуване, където не съществува време и пространство, душата ни е в състояние да се издигне над физическото си тяло и да пътува астрално във времето и в пространството. Тя има способността да отиде навсякъде във вселената и във всяко време във вселената.
Много хора вярват, че когато сънуваме, ние всъщност пътуваме астрално, и с напълно активирана епифиза/събудено трето око ние сме в състояние да пътуваме астрално, докато сме в будно състояние, например когато медитираме.

Въображение/Креативност

С активирана епифиза/трето око, вие сте постоянно свързани с равнината на съществуване, където пребивават душите ни. В нея няма време или пространство, просто безкрайна любов и истина - всичко, което се е случвало и някога ще се случи, вече съществува в това ниво на съществуване. След свързване с него, вие ще откриете, че вашето въображение и креативност са супер заредени и сте в състояние да намирате решения на проблеми по-лесно, защото всички решения на всички проблеми вече съществуват на това място. Наред с възможността да имате ярки сънища и да сънувате осъзнато, това ще разпали въображението ви на съвсем ново ниво.

Благодаря ви! Нека Светлината бъде с Вас! Винаги!


0 коментара:

Публикуване на коментар