24 януари 2014

10 стъпки да се освободите от международния заговор срещу просветлението

За тези, които се направили усилие да култивират своята духовна природа, и които са се научили да виждат отвъд реалността на петте сетива, която е изолирала повечето от нас в материалния свят, е ясно, че просветлението и по-висшите състояния на съзнанието са част от нашата оригинална човешката природа. Наше рожденно право. Фактът, че толкова много от нас обикновено остават в съвременното съзнание е знак, че ние по някакъв начин сме били заблудени или духовно унизени.

Просветлението е концепция, която е привлекателна за почти всички хора и в същото време изглежда недостижима за повечето от тях. Ние сме естествено привлечени към идеята, че можем да живеем живот на мир и универсална любов, намирайки щастие и радост дори в най-обикновени или стряскащи моменти в живота. И все пак, като търсещи, ние толкова често гледаме на просветлението като неуловима награда, с която се награждават само най-отдадените и аскетични духовни учители. И винаги извън нашия обсег.
Реалността е, че човешкото същество се ражда напълно оборудвано за да се наслади на всички духовни богатства, изпитвани от най-великите мъдреци в историята, но днес живеем в климат, който намалява способността ни за постигане на духовна мъдрост, като замърсява телата и умовете ни с токсични вещества и идеи, които ни отвеждат по-далеч и по-далеч от истината, и по-дълбоко и по-дълбоко в ниски състояния на съзнанието.

За тези, които са изследвали изобилната налична информация за доминиращите силови структури, присъстващи на Земята днес, е ясно, че има пряка връзка между много от факторите, които ограничават нашето духовно осъзнаване и стремежите на глобалния елит. Тези, които са на власт, остават на власт, тъй като по-голямата част от хората не познавят собствената си сила, и следователно ограничават своя потенциал в съответствие с капаните и рутинните глупости, определени от елита.

Пробудения човек е свободен човек, човек, който напълно се е освободил от страха от живия живот. Пробуденото население просто е невъзможно да се задържа и контролира. И ние като индивиди трябва да се стремим да се събудим за това мощно осъзнаване. Това е най-големият страх на елита, един свят, пълен със слуги, които вече не се държат като такива.

Духовният учител Ма Нитхя Судеви, която имам щастието да познавам лично, създаде пътна карта за преодоляване на пречките към просветлението, които са били подхвърлени на пътя ни от културни и политически структури, отдадени на поддържането на мрежа за контрол над човечеството. Тя създаде отваряща очите серия от видео клипове, посветени на това да ви помогнат да видите през тази конспирация и да освободите себе си от нейните нечестиви вериги. Тя казва:

"Почти всеки жив човек на Земята днес е хванат в капан, поставен от световния елит за да предотврати връзката със съзнанието на Създателя или Просветлението. Истината е деградирала до факти и е ревниво пазена от тези, които самите те не я разбират, и които се страхуват от последиците от откриването й от другите. Отнема ни се рожденното право, но ние можем да преодолеем многото пречки, заложени срещу нас. Тази видео серия е направена с намерението да помогне на всички, които я изгледат да се освободят от заговора срещу техния вроден, природен интелект, интуиция, както и свободата да постигнат просветление."

Това са нейните 10 стъпки да се освободите от заговора срещу просветлението (видео клиповете се на английски):

1. Не консумирайте никакъв флуорид. Никога.



2. Не консумирайте никакъв аспартам. Никога.



3. Избягвайте да ядете генетично модифицирани, неорганични и "храни" с висока степен на преработка.



4. Избягвайте да гледате телевизия.



5. Подлагайте под въпрос образованието си.



6. Преоценете валидността на общественото мнение.



7. Погледнете вътре в себе си за да откриете кои сте.



8. Поддържайте редовна духовна практика.



9. Премахнете всяко съдене, което имате към тези, които не са готови да направят същите промени като вас.



10. Нека Просветлението бъде вашият приоритет номер едно!



Чрез тези прости насоки се надявам да намерите вдъхновение и помощ във вашето пътешествие към просветлението. Нека светлината бъде с вас и ... ще се видим от другата страна.

Намасте!

0 коментара:

Публикуване на коментар