19 февруари 2013

Поредица: Древно знание - част 1 с български субтитри


Разрешаване на древни мистерии Част 1. "Древните" са знаели много повече, отколкото се предполага за Животът, Вселената, астрономията, висшата математика, магнетизма, изцелението, невидимите сили и др.
Кодираното знание е информация, която е предадена, чрез знаци и символи и можем да намерим това знание по целия свят. Всички тези древни наблюдения и геометрични модели (Свещената геометрия), символизират невидимите сили по време на работа. Ние сме били лъгани от медиите. Съвременните археолози не знаят за какво говорят. "Древните" не са били глупави или примитивни. Ние просто не успяваме да декодираме това знание, предадено със знаци, символи и древни произведения на изкуството. Този вид информация е скрита от обществото.

Учените не знаят какво държи Вселената заедно. Отговорът е звука и невидимите сили. Материята се управлява от звукови честоти. Има много повече за живота, отколкото ние можем да възприемем с нашите пет сетива. Въпросът тогава става "Кой или какво управлява невидимите сили?" Какво се крие зад симетрията в цялата природа? (Златния коефициент, Фи, поредицата на Фибоначи и т.н.). Науката казва, че това е просто съвпадение, но аз мисля, че има интелигентен ум / съзнание зад всичко това, което държи всичко заедно. Вие как мислите? Приятно гледане!


0 коментара:

Публикуване на коментар