13 декември 2012

Съобщение на Мъдростта от Хаторите, чрез Том Кениън


Ние, човечеството, започваме невероятно пътешествие по цялата планета точно сега. Така че, много преживявания ни показват истинската природа на нашата реалност и това, което се разгръща и се случва в този момент. Ние преминаваме през промяна на съзнанието, което означава, че ставаме все по-наясно кои сме, защо сме тук и връзката, която всички ние споделяме с цялото съществуване.

Има души на планетата, които съзнателно са работили върху себе, освобождавайки емоционалната памет и енергия, която блокира връзката ни с нашата душа и с Вселената. Много от тях са активирали ниво на съзнание, отвъд нашето 5 сетивно възприятие, в което самото човечеството се е ограничило. Тези души "канализират" и споделят съобщения, които се предават от други измерения на съзнанието в рамките на нашата галактика и вселена. Тези същества са доброжелателни и искат да ни помогнат в нашето пътуване към пробуждането на Земята.

Времето, през което ние сме на тази планета е нещо, което никога не е преживявано преди. То е безпрецедентно. След като прочетох това послание от Хаторите, аз дълбоко почувствах силен резонанс с информацията и почувствах активиране в сърцето ми и цялото ми физическо същество. Прочетете и вие и наблюдавайте това, което преживявате. Експериментирайте с медитацията и вижте какъв е резултатът. Знайте, че каквото и да се случи, то е перфектно за всички нас в това, което трябва да преживеем, във всеки един момент. Изпращам моята любов и светлина на всички вас, всички ние сме свързани помежду си, чрез Единството.


Аетос и не-дуалните състояния на съзнанието

Планетарно съобщение от Хатор, чрез Том Кениън

"В това съобщение ние искаме да обсъдим някои от важните връзки между явната реалност и не-дуалните състояния на съзнанието.

Ума и съзнанието

Преди да продължим обаче, ние бихме искали да направим разграничение между съзнанието и ума така, както ги познавате като думи.
За нас, съзнанието е трансцендентно към всички явления и не е обвързано от неврологична дейност във вашата нервна система. Освен това, съзнанието е трансцендентно към времето и пространството така, както ги възприемате. И чрез превозното средство на вашето съзнание, вие можете да пътувате през енергийни вихри, които водят извън ограниченията на въплътеното в тяло съществуване. Ума така, както ние използваме термина, се отнася до сетивни, умствени и емоционални преживявания, които имате като резултат от различни промени в нервната ви система. Всъщност, докато четете тези думи, вие създавате тяхното значение, чрез физическия си мозък и нервната си система. Вие създавате смисъла на думите ни, чрез прозореца на ума си, но този прозорец е създаден и ограничен от ограниченията на самата ви нервна система.

Нашите послания са езиково кодирани и на различни места в синтаксиса (подредбата) на нашите комуникации, има вихри - хипер-пространствени дупки, чрез които можете да временно да възнесете ума си и да влезете в безкрайната тайна на съзнанието".

Предадено от Том Кениън на 20 Септември, 2012 г.

Целият текст можете да прочетете на английски тук: http://tomkenyon.com/the-aethos-and-non-dual-states-of-consciousness

0 коментара:

Публикуване на коментар