21 октомври 2011

Висше знание за начинаещи - Част 13: Измамата Извънземни

Макар че има позитивни извънземни, нека се концентрираме върху негативните извънземни и защо те са тук.
Подобно на други негативни същества, те виждат човечеството като природен ресурс, който да бъде експлоатиран. Нашия генетичен материал, латентно знание и сила, които ние притежаваме и способността ни да произвеждаме големи количества душевна енергия са много привлекателни за тях.
Те също приемат земята като източник на необходимите минерали, съкровищница от съвременни технологии, складирани тук от други извънземни раси с течение на времето, а също и стратегически пост, от който се възползват за да затвърдят своите военна и политическа власт в галактиката.
Потенциалът за човечеството да играе активна роля в бъдещата съдба на други светове е огромен, затова тези, които ни поробват по наш собствен избор могат ефективно да контролират бъдещето на тези светове, някои от които дори не са в нашето физическо измерение. Това е голямата награда, която негативно настроените извънземни търсят: контрол над всички души във всички измерения във всички времена.

По духовен и галактически закон, тези извънземни изискват ние доброволно да отдадем планетата си и себе си.
Ако ние откажем и те използват сила, тогава други извънземни раси имат правото да се намесят и да приложат тези закони.
Но ако ние избираме робството, тогава тези раси нямат право да се намесват.

Ето защо негативно настроените извънземни от незапомнени времена работят за да ни манипулират, и в крайна сметка да се откажем от нашата свободна воля. Причината да не са взели контрол по-рано е, че те са имали нужда ние да можем да стоим на собствените си крака, да бъдем единни, желаещи и напреднали достатъчно за да поробим други да се присъединят към тяхната империя.
Преди нашето население е било твърде малко, твърде разпръснато и твърде примитивно. В днешно време съществуват технологии за наблюдение и контрол на всички нас, военните могат да ударят навсякъде по света и нациите, които отказват да тръгнат заедно с останалите, могат да бъдат бомбардирани или докарани до капитулация.

Назрял е моментът негативно настроените извънземни да започнат финалната фаза за напълно завземане на тази планета. Ако успеят, човечеството ще стане тяхното последно и вероятно най-мощно средство. Те ще придобият далеч по-голяма власт и ресурси за да се установят негативни системи за контрол над други светове и по този начин да разширят енергийната си ферма.

Финалната фаза се състои в това да ни излъжат да ги приветстваме като
по-развити помощници, които могат да направляват човечеството към нова ера на мир и просветление.
Понеже последното е важна цел, методите, които са подготвили тези извънземни са подвеждащи и в крайна сметка ще доведат до точно обратното.

Това са същите сили, които тайно са подтиквали човечеството към използване на замърсяващи технологии, които са заповядвали на отрицателния човешки елит да започне световни войни, които са корумпирали нашите правителства и са създали осъдителни религии, отговорни за преследването на милиони.
Тези сили ще предложат решения на същите тези проблеми, които те са създали на първо място, при условие, че ние се обединим като планета под тяхно ръководство.

Нашия човешкия елит е в състояние да започне внимателно подготвена серия от удари в следващите няколко години, състоящи се от широко разпространени заболявания, глад, икономически сривове, войни, както и недостиг на електроенергия.
Това ще оправдае извънземните да твърдят, че човешките правителствата са корумпирани и неефективни, че им липсва духовността и мъдростта, които тези извънземни имат и следователно всички правителства трябва да се подчиняват на по-мъдрите им насоки.

Те ще кажат, че човечеството е унищожило околната среда и само чрез приемане на извънземни технологии можем да спасим нашата планета.
Те ще ни облеят с медицински и технологични чудеса.
Извънземните може дори да се направят на добри момчета, които се нуждаят от нашето сътрудничество за да им помогнем да изритат "злите" извънземни от тази планета, и че ако откажем да работим с тях тези зли извънземни в крайна сметка ще завземат планетата.
Разбира се, това ще бъдат същите негативни извънземни, които да играят и
добрите и лошите.

С всичките войни, замърсяване, корупция и мизерия в този свят, кой няма да приеме извънземни, които да ни спасят от проблемите?
Само тези, които разпознават, че това е твърде добре за да е истина, които усещат нещо много грешно във всичко това. Останалата част ще бъдат твърде омаяни от извънземния контакт за да мислят трезво, твърде омаяни от обещанията на епични промени, за да видят измамата.

Хората отчаяно искат страданията да свършат, но това отчаяние може да ги тласне в избора на нещо, което в крайна сметка не е в техен най-голям интерес, като оцелели от корабокрушение, пиещи морска вода, само за да умрат от поглъщането на прекалено много сол.

Какво ще бъде бъдещето ни ако извънземния план успее?

Отначало хората ще се радват на мир и щастие, което ще се случи с отмяната на дребни различия и работа за общото благо под ръководството на висшите интелекти.

Всеки, който се противопостави на това - като тези, които виждат измамата ще бъдат заклеймени като врагове на човечеството, терористи, действащи на расова основа срещу извънземните и опитващи се да саботират обещанието за мир и единство за нашите деца.

Такова противопоставяне ще бъде преследвано чрез нова "война срещу тероризма", която използва високотехнологични методи за наблюдение и отряди от човешки доносници, които да се опитват да "реформират" (промият мозъка) на дисидентите.
В подготовка за това, правителствата вече изливат много пари за изследвания в областта на несмъртоносни оръжия, като тези оръжия ще позволят на властите да отблъскват гневни тълпи и по този начин да предотварят събирането на голям брой хора, без да ги убиват, така че да могат да се справят с милиони чрез изолация, разпити, промиване на мозъка, или по-лошо.

С течение на времето, обществото ще бъде трансформирано чрез извънземни технологии, включително генератори с антигравитационно задвижване, които могат да произвеждат безплатна енергия, изкореняването на всички болести, включително рак, дистанционни визуализиращи технологии за да предвиждат и спират престъпления, още преди да се случили, компютърно - разширени функции на мозъка и генетични експерименти с човешка и извънземна ДНК за да създадат нови поколения, които са по-малко емоционални, интелектуални и психични.

Религите ще бъдат заменени от извънземно създадена духовност, която проповядва единство и вярност в някакъв божествен план, който тези извънземни са дошли да изпълняват.

Но технологиите ще създадат пристрастяване и зависимост. Те ще атрофират човешките духовни сили и способността им да мислят самостоятелно чрез замяна с външни технологични средства, предоставени и контролирани от нечовешките манипулатори.

Извънземната духовност има за цел по-нататъчното премахване на свободната воля чрез програмиране на хората към сляпо подчинение и блокирането на способността им да различават истината или да откриват измама.
Дори генетичните промени, предназначени за увеличаване на интелектуалните и психични сили просто ще превърнат хората в по-ефективна раса от роби, защото истински важните умения като съвест, свободна воля, емоции, проницателност и вътрешно духовно осъзнаване ще бъдат саботирани, вместо подобрени чрез сливането на човешко-извънземното ДНК.

В края на краищата човечеството ще стане умствено поробен, духовно деформиран, генетично осакатен вид от роби, готови да бъдат използвани като кръстоносни сили в негативния план за завладяването на други светове.

Това вече е направено на друго място и създадените там роби кръстоносци са тук и сега правят същото на нас.

Следва част 14....

0 коментара:

Публикуване на коментар